Trei sfaturi pentru atragerea clienţilor în restaurantul tău cu terasă, chiar dacă vremea este încă rece

În această perioadă în care în toată țara sunt în vigoare tot felul de restricții care vizează restaurantele, o terasă este mai prețioasă decât oricând. Însă clienții îți vor umple terasa acum, când vremea este încă rece, dacă vor regăsi confortul pe care îl au și la interior și dacă le oferi un mic impuls.
Ion Dobreanu - lun, 15 mart. 2021, 15:22
Trei sfaturi pentru atragerea clienţilor în restaurantul tău cu terasă, chiar dacă vremea este încă rece

Sunt multe lucruri pe care le poți face în această direcție, însă noi am selectat cele mai utile trei sfaturi cu care poți să-ți valorifici terasa restaurantului astfel încât să atragă clienții chiar și în anotimpul rece. Iată care sunt acestea:

Încălzitoare eficiente cu aspect modern

Soluțiile de încălzire pentru terasă sunt variate – pe gaz sau electrice, pentru spații mai mari sau mai mici, de dimensiuni și forme diferite. Suntem în anul 2021 și dacă vrei să atragi atenția clienților trebuie să acorzi atenție și acestui aspect. În locul unor încălzitoare învechite sau chiar improvizate, alege unele în trend, care vor aduce un plus valoare designului.

Dacă au de ales, clienții vor opta cu siguranță pentru terasele încălzite eficient și care arată bine. Flacăra deschisă a unui încălzitor de terasă poate reprezenta un element de atracție în sine pentru ei.

Terase acoperite

O terasă acoperită va fi izolată termic mult mai eficient. Există mai multe soluții de acoperire, însă noi îți recomandăm să apelezi la o variantă practică, cu acoperiș retractabil. Își va dovedi pe deplin eficiența în sezonul rece, dar poate fi folosit și în zilele toride de vară, când clienții vor căuta umbra.

Dacă este acoperită, o terasă care are și o sursă de încălzire, va deveni la fel de primitoare ca și un spațiu închis. Suplimentar poți instala închideri laterale din sticlă sau alt material care să blocheze frigul.

Promoții

Până acum am vorbit despre amenajări, însă și strategiile de marketing au un rol extrem de important, mai ales în perioade complicate, așa cum este acum.

Deși este o metodă clasică, clienții vor fi atrași întotdeauna de promoții, indiferent de forma pe care o alegi: 2 la preț de 1, desertul gratuit, happy hour, meniul zilei, reduceri la meniul complet și așa mai departe.

În concluzie, chiar dacă este frig, oamenii ies în oraș și vor opta întotdeauna pentru terase încălzite bine, elegante, unde vor primi ceva din partea casei. Evident, există și alte sfaturi utile în acest sens pe care le afli de pe acest blog.

Sursă foto: Unsplash

Te-ar mai putea interesa și
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Cele mai mari progrese pe șantierele de autostrăzi au fost înregistrate în martie pe primele două loturi ale A7 Ploiești - Buzău, potrivit raportărilor lunare oficiale. Alături de Coni și......
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Ecofinance, o companie de tehnologie financiară care operează sub marca de consum CreditPrime în România, a înregistrat ...
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții guvernamentale americane
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții ...
Statele Unite au anunţat marţi o nouă serie de sancţiuni împotriva Iranului care vizează "două companii şi patru ...
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Activista pentru climă Greta Thunberg va fi trimisă din nou în judecată pentru că nu a respectat un ordin al Poliţiei ...