1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Tremend îşi extinde expertiza pe zona financiară printr-o nouă divizie

Compania românească de consultanță și dezvoltare software Tremend înfiinţează o nouă divizie în zona financiar-bancară care va fi condusă de Ştefan Pătra, cooptat de curând în echipă.

13 mar, 2019 | ECONOMICA.net

În calitate de VP al divizei Financial Services el va lucra atât cu echipele de ingineri software, cât și cu echipele vânzări și account manageri.

Ștefan Pătra are peste 17 ani de experiență în sectorul bancar și consultanță în tehnologie, în ultimii cinci ani ocupând poziția de Country CIO al companiilor Grupului Eurobank în România: Bancpost, ERB Retail Services IFN, ERB Leasing IFN, IMO & IMO-II Property Investments si Eurobank Property Services. În cadrul Tremend va coordona conturile și proiectele din banking, leasing, insurance, payment operations. De asemenea, Ștefan va sprijini dezvoltarea strategiei de piață a companiei Tremend atât la nivel local, dar și internațional.

Pentru noul VP al Financial Services alăturarea în echipa Tremend vine ca un pas firesc prin care își pune în valoare experiența acumulată ca CIO în instituții bancare, scopul său în această nouă poziție fiind construirea de soluții optime și aplicate pentru clienții existenți precum și aducerea inovației într-o industrie ce are nevoie de agilitate și cunoștințe tehnice cât mai actuale.

"Am fost impresionat de agilitatea și dinamica Tremend, dar mai ales de nivelul de pregătire al inginerilor companiei. Misiunea mea va fi să aduc o infuzie de energie în această industrie ce este într-o perpetuă reinventare", spune Ștefan Pătra.

Tremend are peste 13 ani de experiență în furnizarea de servicii de software engineering și consultanță și a implementat peste 300 de proiecte de anvergură pentru clienți din 15 țări, de pe trei continente. Soluțiile dezvoltate deservesc peste 300 milioane de utilizatori în sectoarele: telecom, finanțe, bănci, auto și servicii medicale. Compania folosește cele mai inovatoare tehnologii ale momentului, de la AI, IoT la Machine Learning și Microservicii.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO