1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Noul tren diesel făcut de Electroputere VFU Paşcani a intrat în probe pe ruta București - Predeal VIDEO şi FOTO

Trenul diesel fabricat la Pașcani a fost observat miercuri în Gara de Nord, după mai multe zvonuri privind existența sa. Conform afișajului electronic, acesta efectuează probe pe ruta București - Predeal.

18 dec, 2019 | | ECONOMICA.net

"După atâtea zvonuri, povești și bănuieli, vă prezentăm tuturor prototipul DMU al celor de la Electroputere VFU Pașcani. Este un DMU din trei vagoane și are la prima vedere o capacitate de transport de 200 locuri pe scaune (informație neoficială)", spun cei de la blogul de specialitate România Feroviară, care au postat miercuri imagini cu noul tren în Gara de Nord.

Potrivit lor, automotorul efectuează testele de pantă în vederea autorizării pe Predeal, încărcat cel mai probabil cu saci umpluți cu nisip, aproape sau puțin peste capacitatea maximă de încărcare.

Și pasionații de infrastructură de la Metrou Ușor au surprins marți noul tren în gara Predeal (foto jos).

Testele oficiale au început încă din septembrie la CTF Făurei unde a alergat și cu 160km/h și a realizat testele de tracțiune și frânare, au menționat cei de la România Feroviară. 

Ei apreciază că sunt șanse ca acest DMU să plece la export. Pe de altă parte, și CFR Călători intenționează să lanseze o licitație pentru trenuri diesel, la care s-ar putea înscrie și producătorul de la Pașcani. Dacă va câștiga, noul tren de la Pașcani va putea intra în operare și pe piața internă.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO