Trenul de Otopeni: CFR redeschide integral circulația pe linia Gara de Nord – Aeroport Henri Coandă

CFR Infrastructură redeschide integral, începând de marți, 9 februarie, circulația pe linia Gara de Nord - Aeroport Henri Coandă. Amintim că această linie a fost închisă circa două săptămâni, pentru lucrări de sudură a șinelor într-un anumit interval orar.
Economica.net - lun, 08 feb. 2021, 12:28
Trenul de Otopeni: CFR redeschide integral circulația pe linia Gara de Nord - Aeroport Henri Coandă

„Începând de mâine, 09.02.2021, vom relua circulația trenurilor TFC pe ruta București Nord – Aeroport H. Coandă. Trenurile 15020 si 15021 vor fi anulate și mâine. Pentru actualizări în timp real vă invitâm să consultați mersul trenurilor și rubrica Anulari / Intarzieri de pe siteul nostru www.transferoviarcalatori.ro”, anunță pe pagina sa de Facebook unul dintre cei trei operatori de pe ruta către Otopeni.

De asemenea, reprezentanții CFR Infrastructură au confirmat la rândul lor că, începând de marți, 9.02.2021, „se circulă normal spre și dinspre Aeroport”.

Luna trecută, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că, în perioada 25.01.2021 – 08.02.2021, pe relația București Nord – Aeroportul Internațional Henri Coandă București, antreprenorul urma să execute, în intervalul orar 8.40 – 14.30, lucrările de sudură a șinelor și aparatelor de cale, conform proceselor tehnologice prevăzute în proiectul de realizare a investiției.

Reprezentanții CFR SA au menționat faptul că, în perioada desfășurării lucrărilor, respectiv 25 ianuarie – 8 februarie 2021, între orele 8.40 – 14.30, CFR SA a solicitat operatorilor de transport feroviar de călători anularea a 18 trenuri din cele 72 de trenuri prevăzute în orarul zilnic de circulație pe relația București Nord – Aeroport International Henri Coandă București T1, celelalte trenuri respectând programul de circulație stabilit în intervalul orar 14:30 – 08:40, pe această rută. În ceea ce privește operatorul de transport feroviar Transferoviar Călători, CFR SA a precizat faptul că acesta a solicitat din proprie inițiativă anularea a încă 4 trenuri (15028, 15029, 15020, 15021), care însă nu circulau în intervalul orar necesar desfășurării lucrărilor de sudură a șinelor și aparatelor de cale.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Atenționare MAE: Timpi de așteptare măriți la trecerea frontierelor Republicii Bulgaria
Atenționare MAE: Timpi de așteptare măriți la trecerea frontierelor Republicii Bulgaria
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care vor tranzita teritoriul Republicii Bulgaria în ...
Ciolacu despre cota unică: Dacă mai sunt trei, patru state în Europa cu cotă unică, toţi restul sunt nişte tâmpiţi, numai noi suntem deştepţi?
Ciolacu despre cota unică: Dacă mai sunt trei, patru state în Europa cu cotă unică, toţi restul sunt nişte tâmpiţi, ...
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat că mai sunt trei sau patru state în Europa care au cota unică, întrebându-se ...
Nicușor Dan: Curtea de Apel București a anulat definitiv PUZ Sector 3
Nicușor Dan: Curtea de Apel București a anulat definitiv PUZ Sector 3
Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan a anunțat că PUZ-ul Sectorului 3 a fost anulat definitiv. Asta după ce săptămâna ...