1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

Companii

TUI Travel Center vrea să vândă vacanţe online de şase milioane de euro în 2015

TUI Travel Center, prezent pe piaţa românească de trei ani, va lansa la sfârşitul lunii octombrie un nou site, de unde turiştii îşi vor putea achiziţiona vacanţe online. Investiţia se ridică la 100.000 de euro, iar reprezentanţii se aşteaptă la vânzări de şase milioane pentru anul viitor.

24 sep, 2014 | | ECONOMICA.net

"Din 2011 până în prezent am reuşit să ne dublăm cifra de afaceri. Pentru acest an estimăm, o cifră de afaceri de 66 de milioane de euro, în creştere cu 112% faţă de 2013. Acest lucru a fost posibil datorită atenţiei îndreptate spre client, dar şi datorită creşterii calităţii serviciilor, prin investiţii şi deschiderea de noi agenţii", a declarat Cosmin Marinof, directorul de vânzări al TUI Travel Center parte din grupul Eurolines, la conferinţa de aniversare a trei ani de prezenţă pe piaţa românească.

În prezent, grupul Eurolines are 77 de agenţii, dintre care 47 sunt TUI Travel Center. Pentru anul viitor, compania are în plan deschiderea a şase noi agenţii, cu o investiţie de 50.000 de euro per unitate.

Pentru acest an, numărul total estimat al călătorilor care au ales grupul Eurolines este de 315.000, din care 48% sunt turiştii care au ales pachete de vacanţă, 38% au ales să cumpere doar bilete de avion, iar 22% au ales călătoria cu autocarul.

Creşte cererea pentru vacanţe exotice

Deşi destinaţiile preferate de români pentru vacanţa de vară sunt Grecia, Turcia şi Bulgaria, repretentanţii Eurolines spun că se observă o creştere cu 30% a cererii pentru destinaţiile exotice precum Maldive, Caraibe sau Asia. Preţurile medii ale vacanţelor TUI Travel Center pentru sezonul 2014 au fost: 750 de euro/persoană pentru sejururile în Turcia, 450 de euro/persoană pentru cele în Grecia, 350 de euro/persoană pentru cele în Bulgaria şi 200 de euro pentru sejururile de pe litoralul românesc.

„Tarifele pentru vacanţele în Turcia au fost anul acesta mai mari cu 7%. Pentru sezonul următor va fi o tendinţă de scădere, cu 5-6%, iar tarifele din 2015 vor fi la nivelul celor din 2013", a mai declarat Marinof.

TUI Travel Center este brandul sub care operează Touring Europabuis România, membră a grupului Eurolines, alcătuit din 20 de companii. Cifra de afaceri estimată pentru acest an, la nivelul întregului grup este de 90 de milioane de euro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO