Turcii de la Cosmopolis mai finalizează 330 de locuinţe în acest an

Dezvoltatorul Opus Land Development a construit la Ştefăneştii de Jos peste 750 de apartamente şi vile în urma unor investiţii de peste 200 de milioane de euro.
Andrada Ghira - vin, 25 mai 2012, 10:39
Turcii de la Cosmopolis mai finalizează 330 de locuinţe în acest an

Dezvoltatorul imobiliar Opus Land Development, care dezvoltă la Ştefăneştii de Jos cartierul rezidenţial Cosmopolis, va finaliza pe parcursul acestui an 330 de unităţi rezidenţiale, atât apartamente, cât şi vile.
De la începutul acestui an, dezvoltatorul a vândut 30 de locuinţe în proiect şi vine cu o ofertă la târgul imobiliar care are loc la sfârşitul acestei săptămâni în Capitală.

„La TNI avem un nou produs în ofertă: o vilă de 93 de mp construiţi cu trei camere dispuse pe un parter şi etaj, plus o gradină la preţul de 76.000 de euro, la care se adaugă TVA. Aceasta face parte dintr-un mini cartier de vile din complex care are ca termen de finalizare luna septembrie a acestui an”, a declarat Ahmet Buyukhanli, acţionarul majoritar al Opus Land Development SA.

Preţurile locuinţelor din Cosmopolis pornesc de la 38.000 de euro plus TVA pentru o garsonieră, de la 56.500 de euro plus TVA pentru apartamentele cu două camere şi cu 62.000 de euro pentru cele cu trei camere. Preţurile apartamentelor cu patru camere ponesc de la 110.000 de euro, plus TVA.

În complexul rezidenţial Cosmopolis locuiesc peste 1.500 de persoane. Până în prezent, în proiect a fost fianlizată prima fază cu 586 de apartamente, iar din cea de-a doua fază de construcţie au fost date în folosinţă 169 de unităţi (apartamente şi vile). Compania a demarat investiţiile pe piaţa locală în 2006 şi depăşesc 200 de milioane de euro.

Te-ar mai putea interesa și
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății: Cazurile de COVID 19 sunt în creștere. Când ajungem iar la peste 1.500 de bolnavi pe zi și ce se întâmplă cu relaxarea
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății: Cazurile de COVID 19 sunt în creștere. Când ajungem iar la peste 1.500 ...
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății. Ministrul Ioana Mihăilă(foto) spune că se poate observa deja o creștere a numărului de cazuri de COVID 19 și în România, iar în scenariul......
Netflix înregistrează o încetinire dramatică a numărului de abonați, după un an record în pandemie
Netflix înregistrează o încetinire dramatică a numărului de abonați, după un an record în pandemie
După un an record în care Netflix a adăugat 36 de milioane de abonați în 2020, cel mai popular serviciu de streaming ...
Vacanță cu emoții pentru un milion de români. Grecia e la un pas de scenariul roșu din cauza exploziei COVID 19. Ce se întâmplă cu turiștii de acolo și ce e obligatoriu să știi dacă urmează să pleci?
Vacanță cu emoții pentru un milion de români. Grecia e la un pas de scenariul roșu din cauza exploziei COVID 19. Ce ...
Numărul de cazuri noi de COVID 19 depistate în Grecia a crescut abrupt în ultimele zile, iar țara în care își fac ...
Ioana Mihăilă: 87% din cazurile de infectare cu SARS-CoV-2 și 91% din decese sunt din rândul persoanelor nevaccinate
Ioana Mihăilă: 87% din cazurile de infectare cu SARS-CoV-2 și 91% din decese sunt din rândul persoanelor nevaccinate
Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat, vineri seară, că 87% din noile cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 ...