1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

News

TVR va organiza alegeri pentru desemnarea reprezentanţilor salariaţilor în CA, pe 21 iunie

TVR va organiza, pe 21 iunie, între orele 07.00-21.00, alegeri interne pentru desemnarea reprezentanţilor salariaţilor în Consiliul de Administraţie (CA), potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

15 iun, 2012 | Mediafax

Societatea Română de Televiziune (SRTv) organizează alegeri interne pentru desemnarea reprezentanţilor salariaţilor în Consiliul de Administraţie (CA), în urma hotărârii Comitetul Director din 14 iunie. Decizia a fost luată ca urmare a respingerii de către Parlament a Raportului de activitate şi a contului de execuţie bugetară ale TVR pe 2011 şi demiterea Consiliului de Administraţie.

La alegeri poate candida orice persoană, salariată sau nu a TVR, pe baza unei solicitări adresate Biroului Electoral, din Bucureşti sau Birourilor Electorale Teritoriale (pentru studiourile teritoriale), constituite la nivelul SRTv. Solicitarea trebuie însoţită de o scrisoare de motivaţie, un CV detaliat şi o declaraţie pe proprie răspundere că nu a făcut poliţie politică, nu a făcut parte din structurile de poliţie politică ale regimului comunist şi că nu are cazier judiciar, sub rezerva prezentării ulterioare a cazierului judiciar până la momentul validării rezultatelor finale, respectiv vineri, 22 iunie, ora 9.00.

Candidaturile se pot depune personal, la Biroul Electoral Central (BEC), din sediul TVR, în zilele de: 15 iunie (până la ora 19.00), 16 şi 17 iunie (între orele 9.00 şi 10.00 ) şi 18 iunie (între orele 8.00 şi 10.00).

Scrutinul se va desfăşura în data de 21 iunie, între orele 07.00-21.00, iar rezultatele finale vor fi afişate vineri, 22 iunie, după soluţionarea eventualelor contestaţii.

Pe tot parcursul scrutinului, pot participa reprezentanţi ai presei, în calitate de observatori, pe baza solicitărilor adresate Departamentului de Comunicare al TVR, până miercuri, 20 iunie, ora 14.00, şi a acreditărilor obţinute de la Biroul Electoral, înfiinţat pentru aceste alegeri.

Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor reprezentanţilor salariaţilor pentru Consiliul de Administraţie al TVR poate fi consultat pe site-ul TVR.

Marţi, Consiliul de Administraţie al TVR, în frunte cu Alexandru Lăzescu, preşedintele-director general al Televiziunii Române, a fost demis de Parlament, care a respins raportul de activitate al televiziunii pe anul 2011. În funcţia de director general interimar al TVR a fost numit Radu Călin Cristea.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO