UAE investeşte în viitor prin intermediul Higher Colleges of Technology. Dr. Faisal Alayyan, preşedinte şi CEO al HCT, anunţă deschiderea noului campus din Abu Dhabi: „Împreună, vom crea un ecosistem vibrant, cultivând următoarea generație de lideri”

Mulţi profesori de la universităţile din România au ales să predea în Abu Dhabi şi să obţină rezultate deosebite împreună cu studenţii lor. Cadrele didactice din domeniile IT, Multimedia, Inginerie, Aerospaţiale, Sănătate şi multe altele sunt invitaţi să viziteze facilităţile HCT pentru a înţelege oportunităţile de dezvoltare ştiinţifică şi personală.
Ion Dobreanu - vin, 19 mai 2023, 22:06
UAE investeşte în viitor prin intermediul Higher Colleges of Technology. Dr. Faisal Alayyan, preşedinte şi CEO al HCT, anunţă deschiderea noului campus din Abu Dhabi: „Împreună, vom crea un ecosistem vibrant, cultivând următoarea generație de lideri”

Higher Colleges of Technology (HCT) au dezvăluit o viziune îndrăzneață de a transforma educația aplicată din Emiratele Arabe Unite, cu un accent dedicat oportunităților pregătite pentru piața muncii.

Mentorii sunt de părere că viziunea strategică inovatoare a colegiului în perioada 2023-2028 va face ca cea mai mare instituție de învățământ superior aplicată să doteze studenții cu abilități și capacități pregătite pentru viitor.

Astfel, se deschid noi oportunităţi de dezvoltare a muncii, integrând învățarea practică şi calificările academice, pentru a dezvolta profesioniști excepționali care îndeplinesc întreprinderile industriale și de afaceri.

„Introducerea noii direcții educaționale a HCT marchează un pas înainte remarcabil în trasarea unei călătorii transformatoare pentru studenții din Emirate, oferindu-le competențe și cunoștințe esențiale pentru a evolua în peisajul dinamic al muncii și al inovației. Cu această abordare vizionară, nu doar modelăm un viitor mai strălucit, ci și le oferim studenților noștri şansa unei evoluţii și schimbări profunde în interiorul națiunii și nu numai”, a declarat dr. Faisal Alayyan, președinte și director executiv al HCT.

HCT și-a dezvăluit modelul dinamic de lucru-studiu, creat din parteneriate între mediul academic și industrie, asigurându-se că absolvenții HCT posedă abilități solicitate, relevante pentru industrie.

În consecință, instituția se angajează să îmbunătățească calitatea serviciilor educaționale și să le alinieze la standardele internaționale de performanță și evaluare. În cele din urmă, scopul este de a cultiva un capital uman național excepțional, înarmat cu abilitățile și capacitățile calitative cerute de viitoarele oportunități de angajare și de sectoarele vitale ale industriilor cheie din UAE.

Se estimează înscrierea a peste 8.000 de studenți

HCT va deschide noi înregistrări de studenți pentru cinci programe de bază – Științe ale sănătății, Afaceri, Inginerie și Tehnologia științei, Științe informatice și Educație. În plus, HCT va oferi solicitanților oportunități educaționale adaptate abilităților și intereselor lor, prin implementarea a trei căi de învățare distincte, fiecare cu propriile criterii de admitere, corespunzătoare diferitelor niveluri de studenți.

Se estimează că această abordare va găzdui un număr impresionant de peste 8.000 de studenți, reflectând o creștere remarcabilă de 31% față de anul universitar precedent.

„Viziunea noastră strategică HCT este centrată pe învățarea aplicată, promovarea obiectivelor educaționale și formarea profesională pentru a răspunde nevoilor în evoluție ale pieței. Începând cu 2023-2034, introducem programe inovatoare aliniate la cerințele industriei, dând putere studenților cu abilitățile esențiale pentru succes.

Înregistrările sunt acum deschise pentru programele noastre de bază. Cu oportunități personalizate bazate pe abilități și interese, absolvenții de liceu de la toate nivelurile se pot lansa pe una dintre cele trei căi de învățare distincte ale noastre.

Angajamentul nostru neclintit față de excelență și inovație îi echipează pe studenți să prospere într-o lume în schimbare. Anticipăm cu nerăbdare impactul pozitiv asupra studenților noștri și asupra comunității mai largi”, a spus Dr. Khalid Alhammadi, registratorul sistemului HCT și directorul executiv al campusurilor din Sharjah.

HCT a creat parteneriate valoroase cu 11 colaboratori strategici stimați, cu obiectivul de a crește calitatea și relevanța programelor, încurajând în același timp sinergiile cu liderii din industrie. Prin aceste parteneriate, HCT își propune să ridice calitatea și relevanța programelor sale, asigurându-se că acestea îndeplinesc în mod constant cerințele industriei.

Pe o perioadă de cinci ani, parteneriatele își propun să ofere aproximativ 4.000 de oportunități de angajare, oferind în același timp peste 4.200 de oportunități de formare și ateliere.

„Suntem încântați să anunțăm inaugurarea oficială a viziunii noastre strategice, marcată de o serie de parteneriate de colaborare cu stimații noștri parteneri. Prin aceste acorduri de colaborare cu 11 entități guvernamentale și private din diferite sectoare, inclusiv asistență medicală, educație, energie, servicii, retail, securitate și servicii financiare, ne lansăm într-o călătorie interesantă de creștere reciprocă și inovare.

Împreună, vom crea un ecosistem vibrant în care mediul academic și industria converg, cultivând următoarea generație de lideri și contribuind la creșterea și dezvoltarea societății noastre”, a declarat Hind Al Mualla, vicepreședinte HCT pentru angajare și economie bazată pe cunoaștere.

Abu Dhabi va găzdui cel mai nou campus HCT

Un nou campus HCT se va deschide în Baniyas, Abu Dhabi, în perioada 2023-2024. Situat pe o suprafață de 220.000 de metri pătrați, campusul va primi peste 10.000 de studenți. Dispune de clădiri dedicate acestora, inclusiv facilități separate pentru bărbați și femei, alături de clădirea principală a administrației, servicii centrale și un auditoriu cu o capacitate de peste 1.200 de locuri.

Dotat cu săli de clasă de ultimă generație, laboratoare avansate și o gamă diversă de facilități și servicii, campusul respectă standardele de design contemporan și durabilitate.

„Cu noul nostru model dinamic de muncă-studiu, creat prin parteneriate puternice între mediul academic și industrie, ridicăm ștacheta excelenței educaționale. Prin alinierea la standardele internaționale, echipăm absolvenții pentru viitoare oportunități de angajare în sectoare vitale ale industriilor din Emiratele Arabe Unite.

Deschiderea noului nostru campus din Baniyas, Abu Dhabi, marchează o altă piatră de hotar în angajamentul nostru de a oferi educație de înaltă calitate. Suntem încântați de impactul pozitiv pe care îl vor avea aceste progrese asupra studenților noștri, asupra comunității și asupra națiunii în ansamblu”, a declarat Sumaya Abdulaziz Al Hosani, vicepreședinte pentru strategie și viitor al HCT.

Orice profesor doreşte informaţii privind oportunităţile HCT este rugat să scrie la următoarea adresă: [email protected].

Te-ar mai putea interesa și
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți să plătească cu telefonul. ...
Zabka închiriază primele depozite în România
Zabka închiriază primele depozite în România
DRIM Daniel Distribuție FMCG, care a fost cumpărat de retailerului polonez Zabka, a închiriat primele depozite pentru ...
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ...
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
Încă 3,5 hectare de parc, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinţă de azi, în Sectorul 6. Este a doua ...