1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

Companii

Uber a pierdut o sumă record de 5,2 miliarde de dolari, iar veniturile au fost sub aşteptări în trimestrul doi

Uber Technologies a înregistrat o pierdere record de 5,2 miliarde de dolari, iar veniturile au fost sub aşteptări în trimestrul al doilea, ca urmare a încetinirii afacerilor prmcipale ale companiei, de ride-hailing, transmite Reuters, potrivit News.ro.

10 aug, 2019 | News.ro

Compania a anunţat că războiul preţurilor din Statele Unite se atenuează şi că un indicator important al profitabilităţii a depăşit ţinta stabilită, dar încetinirea creşterii veniturilor a ridicat semne de întrebare legate de capacitatea Uber de a se extinde şi de a depăşi concurenţa.

"Pierderile cresc, iar concurenţa este intensă. Ceea ce afectează încrederea investitorilor şi afectează puternic acţiunile, după acest raport, este absenţa unei direcţii clare pentru creşterea veniturilor şi reducerea costurilor", a declarat Haris Anwar, analist la platforma pentru pieţe financiare Investing.com.

Pierderea netă din trimestrul al doilea, care a crescut de la o pierdere de 878 de milioane de dolari în urmă cu un an, include cheltuieli de compensare bazate pe acţiuni, în valoare de 3,9 miliarde de dolari, legate de oferta pubică iniţială efectuată la începutul acestui an, şi aproape 300 de milioane de dolari legate de vânzarea de acţiuni, potrivit News.ro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO