1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Uber Eats se lansează astăzi în Iaşi

Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, se extinde în Iași, unde locuitorii pot comanda mîncare de la peste 50 de restaurante înscrise în aplicaţie sau pe site. Comanda este livrată într-un timp mediu de 35 de minute, cu un cost fix de livrare în valoare de 5,99 lei, indiferent de cantitate.

13 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Serviciul va fi disponibil între 10:30 și 24:00, în zona centrală a orașului, dar și în zone precum Copou, Podu Roș și Tătărași.

„La un an de la lansarea Uber Eats în București, în toamna aceasta am extins acest serviciu în alte două orașe din România: Timișoara și Iași. Motivul pentru care am decis să lansăm serviciul și în alte orașe este faptul că Uber Eats a contribuit la dezvoltarea a sute de afaceri din București și ne dorim să replicăm acest model pentru a sprijini comunitățile locale. Acum, restaurantele din Iași vor avea posibilitatea de a ajunge la un număr mai mare de clienți, iar utilizatorii ieșeni se vor bucura de mâncarea preferată printr-o simplă apăsare de buton", spune Ioana Ilie-Dobre, Country Manager Uber Eats România.

În București, Uber Eats a încheiat parteneriate cu peste 800 de restaurante, multe dintre ele înregistrând o creștere a cifrei de afaceri, datorită aplicației, potrivit companiei. Conform unui studiu făcut printre 50 de restaurante de top prezente pe Uber Eats în București, 82% dintre acestea au menționat că aplicația le ajută să crească numărul de comenzi, beneficiază de livrare rapidă (70%) și de vizibilitate mai mare a afacerii (68%). Aproape jumătate (47%) au spus că au înregistrat o creștere între 10% și 30%.

În România, serviciul a fost lansat în București în 2018, unde în prezent pe aplicație sunt peste 800 de restaurante partenere. Iași este cel de-al treilea oraș din România unde poți comanda mâncarea prin Uber Eats, după Timișoara. Aplicația folosește expertiză logistică și tehnologia Uber, iar acum este prezentă în peste 500 de orașe la nivel global.
Uber Eats este cea mai mare platformă de livrare de mâncare la nivel mondial, exceptând China.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO