Uber lansează un nou serviciu în România

Utilizatorii Uber din România au, începând de marţi, o nouă opţiune de deplasare, care le asigură o călătorie mai confortabilă, cu noul serviciu "Uber Comfort", la preţuri cu aproape 20% mai mari decât cele pentru cursele cu UberX.
Lidia Neagu - mar, 21 iul. 2020, 09:11
Uber lansează un nou serviciu în România

Astfel, utilizatorii Uber pot selecta în aplicaţie opţiunea „Comfort” şi se pot bucura de curse în maşini confortabile, cu şoferi care au un rating foarte bun, prin simpla apăsare a unui buton. Serviciul va fi disponibil în Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Iaşi.

„Pasagerii care aleg noul serviciu se vor bucura de curse realizate de şoferi cu experienţă, cu un rating ridicat, şi de vehicule mai confortabile, cu spaţiu suplimentar pentru picioare, toate acestea la un preţ uşor mai ridicat decât cel pentru cursele cu UberX (cu aproximativ 20% mai mare). Înainte de începerea cursei, utilizatorii pot alege, direct din aplicaţie, cum doresc să se desfăşoare călătoria. Spre exemplu, pot alege între trei opţiuni de temperatură şi pot opta pentru o călătorie în linişte. Mai mult decât atât, aceştia vor fi aşteptaţi de şoferi până la 10 minute la punctul de preluare, în schimbul unei mici taxe suplimentare, astfel încât să nu fie nevoiţi să plece în grabă spre destinaţie”, se arată în comunicatul Uber.

Potrivit sursei citate, pe lângă procesul extrem de simplu prin care utilizatorii pot comanda o astfel de cursă, aceştia vor beneficia şi de toate celelalte avantaje ale aplicaţiei, precum informaţiile transparente şi precise despre preţul cursei disponibile înainte de începerea acesteia, modalitatea simplă de plată, prin aplicaţie sau cash, şi numeroasele măsuri de siguranţă, alături de informaţiile despre şofer şi cursă pe care le au la dispoziţie.

La fel ca în cazul celorlalte servicii Uber din România, atât şoferii, cât şi pasagerii, trebuie să poarte mască pe parcursul călătoriei şi să confirme că au luat măsurile de siguranţă necesare înainte de începerea cursei.

„Cu ajutorul noii opţiuni Uber Comfort, utilizatorii din România vor avea posibilitatea de a comanda curse în vehicule mai confortabile, cu şoferi care au un rating foarte bun şi servicii personalizate, la un preţ doar puţin mai ridicat faţă de cel pentru UberX. Suntem încântaţi să lansăm acest serviciu pentru toţi utilizatorii care îşi doresc să se simtă mai confortabil pe parcursul călătoriei şi să ajungă la destinaţie mai relaxaţi, oferind în acelaşi timp noi surse de venit şoferilor cu un rating bun”, a declarat Nicoleta Diaconu, Manager General Uber România.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea de miercurea viitoare, a declarat ministrul Economiei, Marton Nagy, într-o......
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. 160 de ani în care i-a reconfirmat constant poziția ...