Uber se extinde la Sibiu

Uber a anunțat că începând din această după-amiază va fi disponibil în Sibiu. Între datele de 22.09.2021 și 03.10.2021, utilizatorii noi din Sibiu pot călători mai ușor prin oraș folosind codul promoțional HELLOSIBIU pentru o reducere de 70%, pentru până la 8 lei reducere/călătorie pentru 2 curse. 
Ion Dobreanu - mie, 22 sept. 2021, 16:36
Uber se extinde la Sibiu

În Sibiu, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute. Toți șoferii Uber sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor.

„Sibiu este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase orașe din România și una dintre destinațiile cele mai populare din țară. Vrem să oferim locuitorilor, dar și vizitatorilor, oportunitatea de a călători confortabil, convenabil și în siguranță prin oraș. Atât sibienii, cât și turiștii vor beneficia de curse Uber prin simpla apăsare a unui buton, astfel încât călătoriile lor să se desfășoare mult mai ușor cu ajutorul tehnologiei. Susținem inițiativele autorităților locale de a oferi alternative sigure de transport locuitorilor”, a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România.

Lansarea Uber în cel de-al treisprezecelea oraș pe data în care sărbătorim Ziua Internațională fără mașini nu este o coincidență. În timpul Săptămânii Europene a Mobilității, Uber împreună cu liderii pieței de mobilitate, Arrival, Aurora, Lilium, Lime, a anunțat un manifest care reprezintă promisiunea companiilor de a contribui la crearea unor rețele urbane și regionale de mobilitate mai sigure, sustenabile și accesibile.

Acest manifest îi îndeamnă pe liderii europeni să accelereze procesul de implementare a inițiativelor care să ducă spre atingerea țintei de zero emisii în 2035. Inițiativele digitale de mediu au ca scop standardizarea regulilor de mobilitate urbană pe piața unică pentru a asigura accesul la mobilitate electrică multimodală construită în jurul transportului în comun.

În România, Uber este acum disponibil în 13 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila și Sibiu, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.
Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

Cum funcționează Uber

Se descarcă aplicația Uber pe telefonul și se creează un cont;
Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”;
După ce a fost setată destinația, aplicația va arăta prețul călătoriei;
Se poate urmări statusul cursei și trimisă localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei;
Plata se poate face numerar sau electronic;
Clienții au posibilitatea să ofere rating și feedback șoferului;
După finalizarea cursei, clienții vor primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul Uber va putea fi descărcată factura fiscală.

Cum se utilizează codurile promoționale

Se deschide meniul din stânga sus al aplicației Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, apoi este completează codul promoțional HELLOSIBIU pentru o reducere de 70% aplicată pentru două curse Uber;
Codul promoțional este acum activ în cont și se va aplica automat la următoarea cursă Uber;
Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Brăila în perioada 22 septembrie – 3 octombrie2021.

Siguranța ca prioritate

La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii din Sibiu beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

În România, Uber utilizează o tehnologie care verifică dacă șoferii poartă mască de protecție. Aceștia trebuie să-și facă un selfie înainte de a se conecta în aplicație. Aplicația le reamintește șoferilor să se spele pe mâini, să-și dezinfecteze mașinile și să țină geamurile deschise pentru a facilita ventilația în timpul curselor.

 

Despre Uber 

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi. Din 2020, Uber este un intermediar de transport reglementat și colaborează numai cu parteneri licențiați. Aplicația este disponibilă în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe, și îmbunătățește felul în care oamenii se deplasează în metropole. În România, Uber este disponibil în 13 orașe: București, Brașov, Timișoara, Cluj, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea, Brăila și Sibiu.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...