Uber vrea să îşi fidelizeze şoferii şi le oferă cursuri gratuite pentru a învăţa o limbă străină

CEO-ul Uber, Dara Khosrowshahi, a anunțat că lansează un nou program global pentru șoferii și curierii săi. Compania vrea să extindă aplicația pentru a deveni un loc în care oamenii pot, de asemenea, să învețe o nouă limbă și să își continue studiile. Mai mult, Khosrowshahi spune realizările lor ca șoferi sau curieri Uber îi pot ajuta să obțină un alt loc de muncă. Noile resurse sunt valabile inclusiv în România.
Lidia Neagu - lun, 02 aug. 2021, 22:09
Uber vrea să îşi fidelizeze şoferii şi le oferă cursuri gratuite pentru a învăţa o limbă străină

Uber a încheiat un parteneriat cu Rosetta Stone, astfel încât fiecare șofer și curier din aproape toate țările din lume să aibă posibilitatea de a învăța o limbă nouă – gratuit. Resursele de învățare a limbilor străine de la Rosetta vor fi complet integrate în aplicația Uber pentru șoferi. Șoferii și persoanele care fac livrări vor putea să o folosească pentru a învăța toate cele 24 de limbi disponibile pe Rosetta Stone, inclusiv un anumit conținut lingvistic axat pe interacțiunile de tip rideshare.

„Am încheiat un parteneriat cu Rosetta Stone pentru a-i ajuta pe șoferi și pe cei care fac livrări să stăpânească limba pe care și-au dorit întotdeauna să o învețe. Acum, șoferii și curierii eligibili din întreaga lume vor avea acces la cursurile de învățare a limbilor Rosetta stone, care îi pot ajuta să deblocheze următorul pas, precum și să se conecteze cu călătorii, clienții și comunitatea lor”, a declarat Dara Khosrowshahi, CEO al Uber.

Noul serviciu este disponibil pentru șoferii și curierii care au obținut statutul Gold, Platinum sau Diamond prin programul Uber Pro în România şi alte 39 de ţări din toată lumea.

În plus, Uber a anunțat că toți șoferii și persoanele care fac livrări pot solicita companiei o scrisoare care să descrie munca pe care au făcut-o în timpul utilizării aplicației Uber. Această scrisoare va fi pe antetul Uber și va include data la care s-au înscris pentru prima dată pentru a utiliza aplicația, numărul de curse sau livrări pe care le-au făcut, ratingul mediu al clienților și cele mai bune reacții primite. Șoferii și curierii pot folosi aceste scrisori ca dovadă a experienței lor şi îi poate ajuta să îşi găsească noi locuri de muncă.

Cât priveşte ajutorul pentru continuarea studiilor, acesta va fi disponibil doar în SUA. Sprijinul a include o acoperire de 100% a taxelor de școlarizare la Arizona State University pentru șoferii și curierii cu statut Uber Pro Gold sau superior, sau pentru membrii familiilor acestora.

În România, Uber este acum disponibil în 12 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea și Brăila, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

Te-ar mai putea interesa și
Faliment City Insurance. COTAR: Firmele de asigurare modifică legile RCA pentru a își mări profitul pe banii asiguraților. Economica a anunțat discuțiile pe lege încă de ieri seară. UNSAR reacţionează
Faliment City Insurance. COTAR: Firmele de asigurare modifică legile RCA pentru a își mări profitul pe banii asiguraților. ...
COTAR, organizația care adună mii de firme de transport rutier și peste 1.500 de service-uri, a emis un comunicat dur în care acuză că firmele de asigurare vor să modifice regulile RCA astfel......
Globalworth trece pe profit și mizează pe sectorul logistic
Globalworth trece pe profit și mizează pe sectorul logistic
Dezvoltatorul imobiliar Globalworth a realizat în primele șase luni din acest an un profit de 12,5 milioane de euro, față ...
E oficial: Autostrada „Unirii” trebuie finalizată până la 31 decembrie 2030 – Camera Deputaţilor
E oficial: Autostrada „Unirii” trebuie finalizată până la 31 decembrie 2030 – Camera Deputaţilor
Camera Deputaţilor a decis, marţi, ca termenul pentru finalizarea Autostrăzii Unirea să fie 31 decembrie 2030, faţă ...
Jumătate dintre antreprenorii din construcţii estimează că volumul lucrărilor va creşte – studiu
Jumătate dintre antreprenorii din construcţii estimează că volumul lucrărilor va creşte – studiu
Aproximativ 47% dintre antreprenorii generali în construcţii spun că volumul de muncă va creşte în următoarele 12 ...