Udrea: Ungureanu poate fi acel factor de echilibru de care România are atât de mare nevoie

Preşedintele Organizaţiei de Bucureşti a PDL, Elena Udrea, consideră că Mihai-Răzvan Ungureanu poate fi acel factor de echilibru de care România are atât de mare nevoie în contextul relansării economice, dar şi al alegerilor din această toamnă.
Economica.net - mie, 14 mart. 2012, 20:37
Udrea: Ungureanu poate fi acel factor de echilibru de care România are atât de mare nevoie

„Cred că a pornit bine în noul mandat şi sunt convinsă că românii vor vedea cu ochi buni decizia PDL de a-l susţine”, scrie Elena Udrea, miercuri, în ultima postare pe blogul personal.

Ea le transmite „tuturor celor care-şi freacă palmele de fericire că există tensiuni în coaliţie şi că există tensiuni între PDL şi premier” că se bucură degeaba.

„Majoritatea este unită în jurul ideii relansării economiei româneşti, a creşterii nivelului de trai al românilor şi al susţinerii politicii de reformă a statului pe care o presupune programul de guvernare al premierului Ungureanu”, susţine Udrea.

Democrat-liberalul afirmă că se numără „printre cei, puţini de altfel, care au susţinut în permanenţă că instalarea unui alt Executiv este o mişcare câştigătoare”.

„Cu atât mai mult cu cât am reuşit să propunem un premier care se pliază pe aşteptările românilor. Mihai-Răzvan Ungureanu corespunde din toate punctele de vedere acestor cerinţe: este încă tânăr, cu o carieră în spate, cu un discurs echilibrat, cu obiective clar fixate şi, mai ales, nu este văzut neapărat ca fiind un politician”, opinează Udrea.

Ea consideră că sarcinile pe care le are înaintea sa actualul premier „vor fi infinit mai uşoare decât cele ale Guvernului Boc pentru că acesta din urmă a luat măsuri de reechilibrare bugetară destul de dure pentru populaţie, în timp ce Executivul Ungureanu trebuie să-i facă pe români să aibă din nou încredere în instituţiile statului şi să crească nivelul de trai al oamenilor”. „Ceea ce, să recunoaştem, este o misiune ceva mai uşoară şi mult mai populară. Cu atât mai mult cu cât se bucură de sprijinul PDL şi, fără îndoială, şi de sprijinul meu”, mai spune Udrea.

În opinia sa, prezenţa primului-ministru la Antena 3 „a fost şi un semnal că actualul Guvern se bucură de mai multă încredere şi are şanse mai mari de reuşită”.

Te-ar mai putea interesa și
Cultura grâului de toamnă, afectată de secetă în Moldova, Dobrogea, Oltenia şi Muntenia şi local în Transilvania
Cultura grâului de toamnă, afectată de secetă în Moldova, Dobrogea, Oltenia şi Muntenia şi local în Transilvania
Cultura grâului de toamnă este afectată de secetă pedologică moderată şi puternică în Moldova, Dobrogea, Oltenia şi Muntenia, precum şi local în estul şi sudul Transilvaniei, potrivit......
Franţa cere retailerilor să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere corespunzătoare a preţurilor
Franţa cere retailerilor să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere corespunzătoare ...
Retailerii francezi vor trebui să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere ...
Geely vinde acţiuni Volvo în valoare de 1,32 miliarde de dolari
Geely vinde acţiuni Volvo în valoare de 1,32 miliarde de dolari
Acţiunile producătorului suedez de camioane Volvo AB au scăzut vineri cu 5,9%, după ce grupul chinez Geely şi-a vândut ...
BCE va ordona UniCredit să îşi reducă afacerile cu Rusia
BCE va ordona UniCredit să îşi reducă afacerile cu Rusia
Banca Centrală Europeană urmează să ordone grupului bancar italian UniCredit să îşi reducă afacerile cu Rusia, pe ...