1EUR = 4.7808 RON | Bucureşti 11 º

Companii

UiPath anunță noua generație a platformei de Robotic Process Automation

UiPath, companie fondată de românii Daniel Dines și Marius Tîrcă, devenit recent cel mai valoros startup din domeniul inteligenței artificiale (AI), își extinde portofoliul de produse pentru a susține fluxuri de lucru mai complexe și cognitive, ajutând companiile să planifice, să măsoare și să opereze automatizări în întreaga companie

16 oct, 2019 | | ECONOMICA.net

„În esență, am eliminat toate barierele în calea scalarii în era 'automation first.' Liderii de afaceri de pretutindeni își sporesc forța de muncă cu roboți software și asta într-un ritm alert, eliberându-și angajații pentru a-și petrece timpul facând o muncă cu un impact mai mare", a spus Param Kahlon, Chief Product Officer la UiPath.

"Odată cu adăugarea UiPath Explorer, UiPath Apps și a UiPath Insights, facem ca profesioniștii din companii, inclusiv cei pe care noi i-am numit 'citizen developers,' dar și analiști de afaceri, cât și utilizatori în funcții de front office și back office, să poată să interacționeze mai ușor cu roboții. Conducem această revoluție a forței de muncă cu un sentiment de modestie, motivați de pasiunea de a democratiza accesul la RPA și de a oferi beneficiile extraordinare ale unui robot care sa ajute fiecare persoană", a adăugat Kahlon.

Din 2016 și până acum, platforma UiPath a caștigat cotă de piață și a preluat conducerea în domeniu cu ajutorul celor trei componente cheie ale sale: UiPath Studio (designer), UiPath Orchestrator (centru de control și securitate) și UiPath Robots (asistați și neasistați).

Noua platformă UiPath permite un nou val de dezvoltare de aplicații care sprijină transformarea digitală rapidă a afacerilor.

"Acest anunț vine să continue momentul extraordinar de oportunitate pe care l-am avut în 2018, pe fondul creșterii fenomenale a portofoliului nostru de clienți la peste 5000 la nivel global," a declarat Daniel Dines, co-fondator și CEO al UiPath. "În epoca 'automation first,' automatizarea este echivalentă cu aplicația – și suntem intr-un moment decisiv al acestei oportunități incredibile. Suntem foarte entuziasmați să împlinim acest potențial în 2020, facilitând interacțiunea continuă om-robot, transformând procese complexe care acoperă mai multe aplicații și multiple sisteme, asigurând o transformare reală a afacerilor."

Platforma de automatizare UiPath va fi disponibilă printr-o lansare treptată începând cu sfârșitul lunii octombrie 2019, iar UiPath Cloud Platform va fi complet disponibilă pentru clienți în noiembrie 2019. UiPath Insights va fi disponibil în primul trimestru al anului viitor.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO