1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

Companii

UiPath lansează Automation Awards 2020 pentru a sprijini firmele de automatizare din Europa Centrală şi de Est

UiPath, compania lider de Robotic Process Automation (RPA) enterprise software, a anunțat astăzi lansarea competiției UiPath Automation Awards 2020. Deschisă start-up-urilor și scale-up-urilor de automatizare de software B2B din regiunea CEE și Turcia, competiția recompensează cei mai promițători jucători din spațiul de automatizare software cu un premiu în bani în valoare de 50.000 de euro oferit de Microsoft, precum și ore de mentorat, suport tehnic și de marketing oferit de experții UiPath și acces la portofoliul de clienți globali ai companiei.

26 mai, 2020 | | ECONOMICA.net

Competiția este destinată start-up-urilor și scale-up-urilor din Albania, Belarus, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Ucraina și Turcia.

După o primă ediție de succes care a atras aplicații din 16 țări, UiPath Automation Awards 2020 își propune să identifice noi tehnologii și companii din regiune care ar putea avea un impact global și pot consolida ecosistemul de soluții de automatizare. Mai mult, UiPath dorește să își reafirme angajamentul de a sprijini ecosistemul de start-up-uri din regiunea CEE și din Turcia și să susțina inovația în spațiul automatizării, în special pe timp de criză.

În ultimele luni, automatizarea s-a dovedit a fi un factor cheie în susținerea organizațiilor din sectorul public și a companiilor in eforturile lor de a-și asigura continuitatea activității pe fondul crizei cauzate de COVID-19. De la facilitarea onboarding-ului angajaților de la distanță pentru a sprijini profesioniștii în HR, până la procesarea de solicitări către transportatorii aerieni, sau susținerea medicilor și asistenților să câștige mai mult timp pentru pacienții lor, automatizarea și-a consolidat locul în organizatiii ca un instrument de încredere, scalabil și rentabil.


Start-up-urile și scale-up-urile de automatizare pot aplica pentru cele două categorii:
* Start-up Automation Award - deschis pentru start-up-uri pana la și incluzând seed stage, cu echipe existente de două sau mai multe persoane, care au dezvoltat un produs de automatizare viabil și au obținut o finanțare totală de până la 1 milion de dolari.
Premiu: Premiu în bani de 50.000 de euro, ore de mentorat cu experți UiPath, suport tehnic și de marketing timp de 12 luni. De asemenea, câștigătorului i se va oferi posibilitatea de a-și expune soluțiile la evenimentele UiPath și pe canalele companiei.
* Scale-up Automation Award – deschis pentru companii care au o echipă solidă de patru sau mai multe persoane și au dezvoltat o tehnologie de automatizare funcțională pe care au vândut-o catre minimum trei clienți plătitori și au obținut până în prezent nu mai mult de trei milioane de dolari finanțare.

Award: Ore de mentorat și sprijin pentru vânzări oferite de către membri ai conducerii companiei, inclusiv oportunitatea de a prezenta tehnologia câștigătoare către clienți globali selectați de UiPath și de a- și prezenta soluțiile de automatizare în UiPath Immersion Lab, la evenimentele UiPath și pe canalele companiei.

Cei interesați pot aplica pe pagina UiPath Automation Awards 2020 până la 30 august 2020.

Marele câștigător al fiecărei categorii va fi selectat de juriul competiției: Violeta Luca - Director General Microsoft România, Vargha Moayed - Chief Strategy Officer UiPath, Boris Krumrey - VP of Automation Innovations UiPath, Vijay Khanna - Chief Corporate Development Officer UiPath, Dan Lupu - Partner Early Bird Capital și Stephen Allott - Venture Partner Seedcamp.

"Toate tehnologiile mari si-au demonstrat reziliența și și-au consolidat valoarea pe timp de criză. Ca lider al pieței globale de RPA, ne-am asumat încă de la început misiunea de a democratiza accesul la tehnologia noastră și de a susține ecosistemul global de automatizare. Ne bucurăm că putem oferi sprijin tangibil pionierilor si campionilor automatizării din regiunea CEE și Turcia", a declarat Vargha Moayed, UiPath Chief Strategy Officer.

UiPath este liderul erei ‘Automation First’ și promovează conceptul ‘un robot pentru fiecare persoană,’ facilitând învățarea de către roboți de noi abilități prin intermediul inteligenței artificiale și a algoritmilor de machine learning.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO