1EUR = 4.7432 RON | Bucureşti 25 º

Companii

UiPath, primul unicorn din România, donează un milion de euro pentru Notre Dame

Daniel Dines, fondatorul UiPath, primul unicorn din România, a anunţat că va dona un milion de euro în numele UiPath pentru reconstrucţia catedralei Notre Dame din Paris. 

17 apr, 2019 | ECONOMICA.net

"Suntem cu toții conștienți de faptul că tragedia lovește în fiecare colț al lumii, iar UiPath este o companie globală care are dorința de a contribui la un viitor mai bun pentru fiecare cetățean al planetei", a spus Daniel Dines la Paris.

Compania precizează că a făcut investiții semnificative în inițiativele educaționale - prin intermediul Academiei UiPath, sute de mii de oameni din întreaga lume au beneficiat și vor continua să primească acces liber la formarea în domeniul automatizării, pentru a le ajuta să facă faţă lumii digitale în care trăim deja.

Prin programul Academic Alliance, UiPath și-a extins colaborarea cu școlile și universitățile din întreaga lume pentru a oferi elevilor și studenților din toate mediile sociale instrumente educaționale care îi vor pregăti pentru locul de muncă automatizat în viitorul apropiat.

Printre aceste proiecte, ca o inițiativă independentă, începând cu anul 2018, UiPath și-a luat angajamentul de a oferi sprijin pe termen lung copiilor expuși riscului sărăciei în România și India.

În acest an, 140 de copii în vârstă de 11-16 ani din familii defavorizate din București şi judeţele Cluj, Galați și Vaslui vor primi pachete integrate de sprijin (burse, materiale educaționale, servicii medicale, îmbrăcăminte și produse alimentare) pentru a accesa programe educaționale menite să îi pregătească pentru viitor. Până în 2025, Fundația dorește să influențeze pozitiv viața a 500.000 de copii.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO