UiPath, primul unicorn românesc, deschide birouri în Italia şi Grecia

UiPath, compania de software de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adopţie la nivel mondial, continuă expansiunea şi anunţă deschiderea a două noi birouri din Italia și Grecia.
Lidia Neagu - mie, 06 mart. 2019, 19:41
UiPath, primul unicorn românesc, deschide birouri în Italia şi Grecia

De asemenea, compania l-a numit pe Aldo Maria Camillo Caiani în funcția de director de țară pentru ambele pieţe. Aldo va avea biroul în Italia şi va colabora îndeaproape cu companiile locale pentru a adopta cu succes platforma UiPath Enterprise RPA.

Tehnologia RPA poate fi implementată în orice tip de industrie, pentru că roboții software automatizează acțiunile pe care un om le-ar întreprinde în timp ce lucrează la un computer. Cele mai multe companii care își doresc să adopte această tehnologie sunt din sectoarele financiar-bancar, asigurări, telecomm și retail. 

Obiectivul mandatului lui Aldo este de a dezvolta piața RPA în ambele țări, cu echipe de vânzări locale capabile și personal tehnic care să sprijinine clienții.

„Atât Italia, cât și Grecia se confruntă cu provocări în domeniul afacerilor și cred că RPA este imperativ pentru companiile locale și globale care au o viziune pe termen lung de a crește productivitatea, care se concentrează pe clienți, de a optimiza costurie și care vor să crească satisfacția angajaților. Prin creșterea prezenței noastre locale, demonstrăm dăruirea noastră solidă pentru succesul clienților noștri. RPA îi va sprijini să rămână relevanţi pe piețele lor, deoarece le va oferi un ROI rapid și măsurabil pentru a-i conduce la succes”, a declarat Aldo Maria Camillo Caiani.

UiPath spune că se află într-o misiune de a facilita accesul fiecărui angajat la un robot, o epocă în care oamenii sunt împuterniciți cu acces liber și deschis la instruirea în domeniul automatizării și resurse pentru viitorul loc de muncă.

Aldo va contribui la dezvoltarea abilităților de automatizare în piaţa de forță de muncă italiene și grecești care să sprijine crearea mai multor locuri de muncă pe plan local.

UiPath trece printr-o perioadă de creștere accelerată atât la nivel global, cât și în regiunea EMEA. În 2018 și 2019, UiPath a deschis noi birouri în Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Turcia, România, Germania, Austria, Franța, Olanda, Spania și Africa de Sud.

Înfiinţată de Daniel Dineş şi Marius Tîrcă, compania are sediul central în New York City, iar prezența sa se extinde în 15 țări din America de Nord, Europa și Asia. Compania este susținută de o finanțare Seria A și B de 183 milioane de dolari de la Accel, CapitalG, Kleiner, Perkins, Caufield & Byers, Credo Ventures, Earlybird’s Digital East Fund și Seedcamp. Evaluare UiPath numai după Seria B a depășit 1 miliard de dolari. Între timp, compania a ajuns să fie evaluată la peste trei miliarde de dolari.

Te-ar mai putea interesa și
Rusia raportează cel mai mare număr de infectări cu Covid-19 de la sfârşitul lunii martie
Rusia raportează cel mai mare număr de infectări cu Covid-19 de la sfârşitul lunii martie
Rusia a raportat duminică 20.303 de noi cazuri de infectări cu virusul care produce COVID-19, cel mai ridicat astfel de număr înregistrat de la sfârşitul lunii martie, transmite Reuters,......
Amnesty International cere scuze după raportul de joi: Trebuie să fim foarte clari: nimic din ceea ce am documentat că fac forţele ucrainene nu justifică în vreun fel încălcările ruseşti
Amnesty International cere scuze după raportul de joi: Trebuie să fim foarte clari: nimic din ceea ce am documentat că ...
Amnesty International şi-a cerut scuze duminică pentru "suferiţa şi furia” cauzate de un raport care acuză Ucraina ...
Stațiile de încărcare a mașinilor electrice vor putea fi instalate fără autorizație de construcție și fără documentații de urbanism sau amenajarea teritoriului
Stațiile de încărcare a mașinilor electrice vor putea fi instalate fără autorizație de construcție și fără documentații ...
Stațiile de încărcare a mașinilor electrice vor putea fi instalate și racordate la rețelele de distribuție a energiei ...
Trafic îngreunat pe A2 în apropiere de Cernavodă; s-au tamponat cinci maşini
Trafic îngreunat pe A2 în apropiere de Cernavodă; s-au tamponat cinci maşini
Traficul rutier este îngreunat, duminică, pe A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, la kilometrul 162, ...