UiPath, RPABox şi KRUK România au implementat primul robot software din industria locală de management al creanţelor

KRUK Romania a implementat împreună cu firma de consultanţă RPAbox şi compania UiPath, primul robot software care funcţionează într-o companie de profil din România. 
Economica.net - mie, 17 iul. 2019, 08:25
UiPath, RPABox şi KRUK România au implementat primul robot software din industria locală de management al creanţelor

Decizia KRUK România de a iniţia un parteneriat cu companii care dezvoltă soluţii de automatizare şi se bazează pe inteligenţa artificială a venit ca urmare a obiectivului pe care compania îl are, şi anume: transformarea digitală. 

„Clientul este în centrul activităţii noastre. Fiecare proiect dezvoltat este menit să ofere cele mai bune soluţii de plată a datoriilor. Ne ascultăm cu atenţie clienţii, le identificăm nevoile şi le oferim soluţii viabile. Robotul software, pe care noi l-am botezat Primo, este extrem de rapid, precis şi reduce în mare măsură timpul de execuţie al unor operaţii financiare„ a spus Tomasz Ignaczak, directorul general al KRUK România.

Robotul software dezvoltat împreună cu UiPath şi RPAbox este un soft de automatizare care preia acţiunile de rutină ale unui angajat, precum reconcilierea plăţilor în cadrul departamentului financiar, lăsându-i acestuia astfel timp să se concentreze pe acţiunile care generează plus valoare, atât pentru companie, pentru client, cât şi pentru sine, prin dezvoltarea de noi abilităţi şi acumularea de noi cunoştinţe.

„Rezultatele implementărilor pe care le avem cu mai bine de 3.000 de clienţi internaţionali converg către aceeaşi concluzie, că Robotic Process Automation (RPA) îmbunătăţeşte productivitatea şi angajamentul personalului, elimină erorile, creşte viteza de procesare a datelor şi ridică nivelul de satisfacţie în rândul clienţilor. Salutăm iniţiativa KRUK de a porni în România procesul de digitalizare cu suportul RPABox, unul dintre cei mai agili parteneri UiPath”, a declarat Anna Ghica, Head of PR, EMEA la UiPath.

„Dorinţa de digitizare pe care am întâlnit-o în echipa KRUK, combinată cu experienţa pe care noi o avem în domeniul Robotic Process Automation a rezultat într-o colaborare începută cu succes şi cu un viitor extrem de promiţător. În echipa KRUK am întâlnit oameni dornici de schimbare şi asta a dus la transformarea unei idei într-o automatizare aflată deja în producţie, după doar câteva săptămâni de la discuţiile iniţiale”, a declarat Teodor Hoaghea, CEO RPAbox.

KRUK este o companie a cărei activitate se bazează pe implementarea de procese, multe dintre acestea fiind interconectate, iar automatizarea este un desiderat şi o cerinţă în acelaţi timp. Proiectul robotului software Primo implementat împreună cu UiPath şi RPABox deschide calea unei lungi colaborări, care va marca un nou mod de abordare a proceselor, eficientizând în acelaşi timp activitatea angajaţilor şi oferindu-le acestora timp suplimentar de învăţare şi documentare pe noi proiecte.

KRUK Romania suţine spiritul creativ al tinerei generaţii, spiritul antreprenorial al acesteia, suport care se traduce şi prin sponsorizarea echipelor de robotică ale elevilor. În 2019, compania a sponsorizat echipa Quantum Robotics care a primit numeroase distincţii şi premii naţionale şi internaţionale, punând numele românilor acolo unde le este locul, în topul celor mai buni.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Parlamentul austriac a votat în favoarea legii care impune tuturor adulților să se vaccineze anti-COVID-19
Parlamentul austriac a votat în favoarea legii care impune tuturor adulților să se vaccineze anti-COVID-19
Parlamentul de la Viena a adoptat joi legea privind obligaţia tuturor adulţilor de a se vaccina împotriva COVID-19, Austria ...
SUA au impus sancțiuni împotriva a patru actuali și foști oficiali ucrainieni, pe care-i acuză că se află în solda Moscovei
SUA au impus sancțiuni împotriva a patru actuali și foști oficiali ucrainieni, pe care-i acuză că se află în solda ...
Statele Unite au impus joi sancţiuni împotriva unor actuali şi foşti oficiali ucraineni pe care îi acuză de implicare ...
Angajații STB refuză să reia activitatea. Este posibil a greva să continue și mâine
Angajații STB refuză să reia activitatea. Este posibil a greva să continue și mâine
Personalul implicat în protestele de joi refuză să îşi reia activitatea, deşi instanţa a dispus suspendarea grevei, ...