UiPath va colabora cu Microsoft la viziunea pentru viitorul automatizării în cloud

UiPath a anunțat în timpul conferinței globale de utilizatori FORWARD 5 (septembrie 27-29), un parteneriat cu Microsoft pentru a elabora cele mai bune experiențe de automatizare și integrări din industrie între cei doi parteneri strategici. Microsoft Azure este o platformă cloud preferată de UiPath, inclusiv pentru UiPath Automation Cloud, în timp ce UiPath este un partener preferat de automatizare pentru companii pentru Microsoft.
Lidia Neagu - joi, 06 oct. 2022, 11:05
UiPath va colabora cu Microsoft la viziunea pentru viitorul automatizării în cloud

UiPath și Microsoft vor colabora și vor inova împreună pentru a aduce pe piață soluții de automatizare construite pe Microsoft Azure, creând o ofertă solidă bazată pe valoare adaugată pentru clienții care doresc să crească productivitatea utilizând capabilitățile de automatizare UiPath în Microsoft Office. Astăzi, oferta UiPath este disponibilă direct în Azure Marketplace și prin oferte private va fi integrată și în Microsoft Power Platform până la începutul anului 2023.

„La UiPath, credem cu tărie că automatizarea este viitorul muncii și continuă să transforme modul în care companiile își desfășoară activitatea”, a declarat Daniel Dines, co-fondator și co-CEO al UiPath. „UiPath Automation Cloud este esențial pentru viziunea companiei noastre și vedem că tot mai mulți clienți aleg cloud-ul ca fundație pentru procesul lor de automatizare. Acest lucru nu ar fi posibil fără importantul nostru parteneriat cu Microsoft și platforma sa Azure, suportul cloud preferat de noi. Împreună, ajutăm clienții să realizeze și să obțină valoarea în afaceri cu ajutorul automatizării pe scară largă. Suntem încântați să lucrăm alături de Microsoft pentru a oferi oferte de cloud substanțiale și bine integrate.”

UiPath, în colaborare cu Microsoft, a dezvoltat peste 80 de integrări out-of-the-box care sunt disponibile pentru clienții noștri comuni. Integrările robuste și cuprinzătoare din cadrul UiPath Business Automation Platform cuprind: Office 365 și Teams în Modern Work; Power Platform și Dynamics 365 în Business Aplications; și Cognitive Services și SQL Azure în ariile de soluții Azure Data și AI. Ca parte a parteneriatului strategic, Microsoft se angajează să ajute UiPath și clienții comuni ai acestora să se extindă asupra acestor integrări prin platforma și ofertele Microsoft.

UiPath Business Automation Platform  este o platformă lider, ușor de utilizat, scalabilă și deschisă, care permite tuturor – de la programatori RPA și testeri până la citizen developers și utilizatori de afaceri – să lucreze alături de roboți software și să obțină rezultate de business mai bune.

„UiPath Automation Cloud pe platforma Microsoft Azure susține platforma UiPath și permite clienților să implementeze rapid roboți autonomi (unattended) fără a necesita suport IT, resurse sau infrastructură, în timp ce Microsoft Cloud permite organizațiilor să își atingă potențialul maxim bazându-se pe o platformă cloud integrată și deschisă, care cuprinde șase domenii critice — securitate, infrastructură, inovare digitală și în aplicații, date și AI, aplicații business și  munca modernă”, a spus Scott Guthrie, Vicepreședinte Executiv, Cloud + AI Group la Microsoft.

UiPath și Microsoft vor colabora pentru a integra produsele și serviciile cloud UiPath cu o gamă de servicii comerciale de cloud ale Microsoft, vor publica produse UiPath pe Azure Marketplace și vor comercializa împreună soluții specifice industriei, printre alte activități.

Te-ar mai putea interesa și
Penurie de carburanți în Ungaria. Cozi la benzinării
Penurie de carburanți în Ungaria. Cozi la benzinării
O penurie de carburanți a creat cozi la benzinăriile din Ungaria, a transmis marţi gigantul ungar de energie MOL, în opinia căruia această situaţie este consecinţa plafonării preţurilor la......
Bugetul asigurărilor sociale va avea în 2023 venituri de peste 111,6 miliarde de lei
Bugetul asigurărilor sociale va avea în 2023 venituri de peste 111,6 miliarde de lei
Bugetul asigurărilor sociale de stat a fost construit pe venituri totale estimate la 111,701 miliarde de lei pentru anul ...
Uniunea Europeană promite să accelereze procesul de integrare a țărilor din Balcanii de Vest
Uniunea Europeană promite să accelereze procesul de integrare a țărilor din Balcanii de Vest
Uniunea Europeană şi-a luat angajamentul marţi să accelereze procesul de extindere a Balcanilor de Vest, la finalul unui ...
Samsung și LG își vor crește cu mai multe miliarde de dolari investițiile în Vietnam
Samsung și LG își vor crește cu mai multe miliarde de dolari investițiile în Vietnam
Giganţii sud-coreeni Samsung şi LG intenţionează să-şi majoreze cu miliarde de dolari investiţiile în Vietnam, au ...