1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Un avion Ryanair care pleca de la Bucureşti la Londra s-a întors pe aeroportul Otopeni din cauza fumului din cabină

Zborul Ryanair FR1006 București – Londra Stansted din această dimineață s-a întors la București la scurt timp după decolare din cauza faptului că în cabină a apărut fum, anunţă BOARDINGPASS.ro. Boeingul 737-800NG înmatriculat EI-EVH a decolat de la Otopeni cu destinația Londra Stansted cu trei ore întârziere iar la aproximativ 5 minute după decolare piloții au decis să revină la Otopeni din cauza fumului care a apărut în cabină.

21 ian, 2020 | BOARDINPASS.ro

Boeingul 737-800NG înmatriculat EI-EVH a decolat de la Otopeni cu destinația Londra Stansted cu trei ore întârziere iar la aproximativ 5 minute după decolare piloții au decis să revină la Otopeni din cauza fumului care a apărut în cabină.

Înainte de a ateriza la Otopeni, piloții avionului au luat decizia de a rămâne în aer la o altitudine mai joasă timp de aproape o oră pentru a consuma din combustibil. La bordul avionului se aflau 169 de pasageri și patru membri ai echipajului însă din fericire niciunul dintre aceștia nu a fost rănit. Avionul în cauză a fost timp de o lună la mentenanță la Romaero însă în decursul zilei de luni, 20 ianuarie, a fost mutat de la Băneasa pe aeroportul Henri Coandă. Articolul integral este pe BOARDINGPASS.ro

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO