1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

Companii

Un cabinet de avocaţi din SUA depune plângere împotriva Boeing şi Malaysia Airlines

Tatăl unui pasager aflat la bordul avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines care a căzut în Oceanul Indian la 8 martie a intentat o acţiune în justiţie împotriva constructorului avionului şi a companiei aerien, au anunţat miercuri avocaţii americani angajaţi în acest caz, relatează AFP.

26 mar, 2014 | Agerpres

Firma Ribbeck Law a depus plângere marţi în faţa unui tribunal din Illinois în numele unui avocat indonezian, Januari Siregar, al cărui fiu Firman Siregar, în vârstă de 25 de ani, s-a aflat printre cei 239 de pasageri şi membri ai echipajului zborului MH370.

Ribbeck Law doreşte să ştie dacă avionul ar fi putut suferi o eventuală eroare de concepţie sau o avarie mecanică sau dacă Malaysia Airlines a comis o greşeală ce ar putea explica dispariţia avionului Boeing care efectua cursa Kuala Lumpur-Beijing.

În orice caz, 'noi considerăm că cei doi citaţi trebuie să răspundă pentru catastrofa zborului MH370', subliniază firma de avocatură într-un comunicat publicat la Kuala Lumpur.

'Este extrem de important pentru victimele pe care le reprezentăm ca toate părţile responsabile să fie aduse în faţa justiţiei fără excepţie', se adaugă în comunicat.

'Vom lansa proceduri pentru a obţine milioane de dolari (compensaţii) pentru fiecare pasager, cum a fost cazul în alte dosare privind prăbuşiri de avioane de care ne-am ocupat', a precizat o responsabilă a firmei, Monica Kelly, în cursul unei conferinţe de presă în capitala malaeziană. Cabinetul de avocatură este în contact cu familiile celor 153 de pasageri chinezi care s-au aflat la bordul zborului 370, a precizat ea.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO