1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Un director al Coca-Cola HBC România a fost numit country manager pentru Republica Moldova

Coca-Cola Hellenic l-a numit pe Traian Nechifor, în prezent director de vânzări la nivel naţional la Coca-Cola HBC România, în funcţia de country manager pentru Republica Moldova, cu începere de la 1 septembrie, a anunţat luni compania.

19 aug, 2013 | Mediafax

În noua funcţie, Nechifor va coordona activităţile de financiar, resurse umane şi relaţii publice, aprovizionare şi marketing.

El este în prezent National Field Sales Manager Coca-Cola HBC România şi are o experienţă în companie de peste 18 ani. Anterior, Nechifor a ocupat poziţii precum sales manager şi zone sales manager. Din 2011, Nechifor face parte din echipa extinsă de senior management a companiei.

Coca-Cola Hellenic este al doilea îmbuteliator ca mărime al producătorului american de băuturi răcoritoare Coca-Cola din punct de vedere al volumului, având activităţi în 28 de ţări.

În România, ca în celelalte ţări unde îşi desfăşoară activitatea, Coca-Cola funcţionează pe baza unui sistem propriu, care include printre altele producţia şi distribuţia produselor către consumatori. Sistemul este format, pe piaţa locală, din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul acesteia Coca-Cola Hellenic (CCH România, care îmbuteliază şi distribuie produsele Coca-Cola sub licenţa The Coca-Cola Company).

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO