1EUR = 4.8742 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Un fost pilot de raliuri investeşte 33 de milioane de euro într-un turn de birouri de 18 etaje în Bucureşti

Belgianul Yves Weerts investeşte 33 de milioane de euro  într-o clădire de birouri cu 18 etaje din apropiere de Piaţa Unirii din Bucureşti. 

26 oct, 2016 | ECONOMICA.net

Turnul de birouri, numit Unirii View, va avea o suprafaţă de 18.000 de mp şi va fi livrat în trimestrul doi din 2018. Antreprenorul general desemnat pentru Unirii View este Bog'Art, una dintre cele mai respectate companii de construcții din România.

Belgianul nu este la primul proiect imobiliar pe piaţa de la noi. Printre cele mai sonore proiecte ale investitorului se numără dezvoltarea si vânzarea cu succes a parcului industrial Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP. Terenul pe care se construieşte clădirea de birouri a fost cumpărat în 2008 de omul de afaceri Costel Căşuneanu, care şi-a vândut participaţia belgianului. Până în 2014 au mai rămas acţionari în societatea care a cumpărat terenul şi cei doi fii ai lui Căşuneanu. 

"Cred în România și în potențialul enorm al acestei țări. După câțiva ani în care am analizat piața, vrem să profităm de moment și să ne concentrăm pe dezvoltarea unui proiect-destinație în centrul orașului, un loc în care chiriașii să își dezvolte afacerile, să își contruiască brand-ul de companie și să ofere inspirație angajaților. A sosit timpul să redăm valoarea acestui oraș istoric și să ne mutăm atenția de la zonele secundare către centru, având în vedere că acesta este locul principal de întâlnire din oraș, definitoriu pentru stilul de viață al comunității", spune Yves Weerts.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO