1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 10 º

Companii

Premieră în retail în România. Două magazine Lidl faţă în faţă

Dorinţa marelui retailer de a câştiga cotă de piaţă a atins un alt nivel. Lidl a ales să facă un magazin nou chiar vizavi de unul existent, la Mangalia.

09 ian, 2013 | | ECONOMICA.net

Retailerul german Lidl va deschide în următoarea perioadă un nou magazin în oraşul Mangalia. Unitatea este construită de la zero şi corespunde întru totul modelului dezvoltat de nemţi pe plan local. Ineditul situaţiei vine însă din faptul că noua unitate, la care încă se mai lucrează, este amplasată vizavi de un alt magazin Lidl, potrivit brandprivat.ro.

Oficialii Lidl au declarat pentru ECONOMICA.NET că noul magazin se va deschide pe strada Constanţei numărul 62, în timp ce unitatea mai veche are ca adresă str Constanţei numărul 57.

Explicaţia Lidl

"Primul magazin Lidl din Mangalia nu a fost un magazin standard al companiei noastre. Prin intermediul magazinului nou construit dorim să oferim clienţilor posibilitatea de a veni la cumpărături într-un magazin ce respectă amplasarea standard a produselor alimentare şi nealimentare. Astfel, vom oferi clienţilor o suprafaţă mai amplă de vânzare, aproximativ 20 de produse de patiserie şi panificaţie proaspăt scoase din cuptor, mai mult spaţiu dedicat produselor nealimentare dar şi un număr mai mare de locuri de parcare. Noul magazin Lidl va continua strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente", a declarat pentru ECONOMICA.NET Georgiana Tugearu, PR manager Lidl România.

Potrivit acesteia, retailerul nu intenţionează să închidă vechea unitate. "Ambele magazine vor veni în întâmpinarea clienţilor cu produse direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente”, a mai declarat oficialul Lidl România.

Lidl, care a preluat unităţile Plus de la Tengelmann, operează în momentul de faţă 155 de magazine. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO