1EUR = 4.8732 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Un mare producător de lactate român intră pe segmentul "ready meal". Au lansat mămăligă cu brânză la cutie

Producătorul de lactate Albalact intră pe segmentul “ready meal” cu brand-ul Rarăul și lansează MBS - mămăliguță cu brânză și smântână.

18 sep, 2013 | ECONOMICA.net
Producătorul de lactate Albalact intră pe segmentul “ready meal” cu brand-ul Rarăul și lansează mâncarea tradițională românească: celebra mamaliguță cu brânză de vaci și smântână, potrivit unui comunicat al companiei. "Rarăul MBS - Mămăliguță cu brânză de vaci și smântână este o împachetare specială, cu o porție separată de mămăliguță și o porție de brânzică de vaci cu smântână. Rarăul MBS a fost lansată în două variante – cu clasica brânză de vaci Făgăraș și cu brânză de vaci Moldovița – rețeta proprie din portofoliul Rarăul, unică pe piață, adică brânzică de vaci amestecată cu smântână și un praf de sare", se specifică în comunicat.
 
Cu acest nou produs, Albalact targetează oamenii ocupați care mănâncă pe fugă la birou, dar și iubitorii de mămăligă cu brânză și smântână care nu au timp să-și gătească, pe cei care țin la siluetă și pentru oricine, tânăr sau vârstnic, care vrea o masă rapidă, gustoasă și accesibilă.
 
De altfel, această lansare  face parte din strategia a companiei Albalact de extindere a brand-urilor și portofoliilor acestora pe segmente dinamice, cu oportunități de creștere. "Brânza proaspătă de vaci este una din categoriile cu potențial în piața lactatelor, în care Albalact a ajuns numărul 2, după lansarea anul trecut a noului portofoliu diversificat de brânză de vaci sub brandul Rarăul. Pentru dezvoltarea portofoliului Rarăul, Albalact a dublat capacitatea de producție a fabricii Rarăul din Câmpulung Moldovenesc și a făcut investiții noi", informează compania.
 
MBS Rarăul se află deja în magazine, în pachet cu un pahar de mămăliguță de 200g și un pahar de brânză de vaci cu smântână Făgăraș sau Moldovița de 200g. Preţul unui pahar de mămăliguţă este în unele lanţuri de magazine 6,49 de lei. "Locul firesc al mămăliguței este lângă brânza cu smântână. MBS-ul este specific bucătăriei românești, știut și iubit de fiecare din copilărie, este un clasic în viață. De-aici și până la inventarea pachetului de prânz MBS de la Rarăul a fost un singur pas. Din dorința de a fi cât mai aproape de consumatorii noștri care nu au timp sau nu se pricep să facă o mămăliguță ca la carte, am dezvoltat acest pachet de prânz. Practic, ai la îndemână o masă ușoară, sănătoasă și sățioasă, pe care ți-o poți prepara mai ales la birou, când nu ai multe opțiuni “sănătoase”. De la lansarea pe piață a brânzei Făgăraș și Moldovița în urmă cu mai bine de un an, Rarăul a avut o evoluție constant-ascendentă, ajungând în topul primilor trei producători de brânză proaspătă de vaci. Vom continua să inovăm și să acoperim cât mai multe ocazii de consum cu produsele Rarăul", declară Elena Solianic, Brand Manager Albalact pentru Rarăul.
 
 
Albalact este al treilea mare producător de lapte și produse lactate din România și cea mai mare companie cu capital majoritar românesc din industrie. Albalact produce peste 100 de sortimente de lactate sub mărcile Fulga, Zuzu, Fruzu, De Albalact şi Rarăul. Albalact deține și pachetul majoritar de acţiuni (99,01%) al societăţii Rarăul Câmpulung Moldovenesc, specializată în domeniul producţiei de brânzeturi, sub brandul omonim Rarăul. În prima jumătate a acestui an, Albalact a raportat o cifră de afaceri de 204.551.228 lei, cu 23% mai mult față de aceeași perioadă a anului 2012 (165.897.770 lei). Compania a obținut un profit de 4.438.585 lei în primul semestru, în creștere cu 24% față de primul semestru 2012.
 
 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO