1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -2 º

Companii

Un mecanic de metrou era atât de beat încât nu a mai putut pleca cu trenul de pe loc din Stația Dristor - RomâniaTv

Un mecanic de metrou a fost găsit cu o alcoolemie uriaşă în timp ce se afla comanda trenului. Bărbatul era atât de beat, încât nu a mai putut să plece cu metroul din staţie, relateaza RomaniaTv.net.

03 dec, 2020 | RomaniaTV.net

Călătorii care aşteptau plecarea metroului din staţia Dristor au devenit suspicioşi în momentul în care trenul nu mai pleca. Mai multe persoane au mers la cabină pentru a vedea ce se întâmplă, moment în care l-au observat pe mecanicul beat. Acesta nici nu se putea ţine pe picioare.

Călătorii au sesizat polţia, iar în urma alcooltestului s-a constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 1,46 mg/l alcool pur in aerul expirat. Bărbatul a fost condus la INML pentru probe de sânge. A fost deschis dosar penal pentru prezenţa la serviciu sub influenţa alcoolului sau alte substanţe.

Reacţia Metrorex

Reprezentanţii metroului precizează că sunt în curs de efectuare verificările procedurale prevăzute în astfel de situaţii.

„Vă informăm că sunt în curs de efectuare verificările procedurale prevăzute în astfel de situații. Acestea presupun cercetarea în funcție de circumstanțe conform prevederilor legale și aplicarea de sancțiuni conform Statutului disciplinar, al Regulamentului Intern și legislației incidente. Mai multe informații putem furniza numai după finalizarea verificărilor care în acest moment sunt în desfășurare, neputându-ne antepronunța asupra rezultatului”, au precizat reprezentanţii Metrorex.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO