Un medic, desemnat antreprenorul anului la Gala HR Club

Medicul Cătălin Copăescu, directorul general al spitalului privat Delta Hospital, a fost desemnat antreprenorul anului, în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane, care s-a desfăşurat sub cupola HR Club. 
Cristina Şomănescu - joi, 05 apr. 2012, 10:21
Un medic, desemnat antreprenorul anului la Gala HR Club

În cadrul aceleiaşi Gale, Neil Coupland, CEO la JTI România & Moldova, a fost ales managerul general al anului, în timp ce Vasile Emil Ştefan, director Direcție la Apa Nova, a fost ales managerul de linie al anului 2011.

Iată lista câştigătorilor la celelalte secţiune premiate la Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane:

Compania Adobe Systems România a fost premiată pentru cel mai valoros proiect de resurse umane în recrutare şi selecţie, cu proiectul Summer Internship 2011.

Compania a mai fost premiată şi pentru cel mai valoros proiect de resurse umane în compensaţii şi beneficii, cu proiectul [email protected]

Compania Apavital a fost premiată pentru cel mai valoros proiect de resurse umane în managementul performanţei.

UniCredit Leasing Corporation IFN a fost premiată pentru cel mai valoros proiect de resurse umane în dezvoltare organizaţională. Este vorba de proiectul Cultura Unicredit Leasing  – Avantaj Competitiv.

Compania Tenaris Silcotub a fost premiată pentru cel mai valoros proiect de resurse umane în formarea şi dezvoltarea oamenilor. Este vorba de proiectul Tenaris University.

BCR a fost premiată pentru cel mai valoros proiect de resurse umane în stragie de HR. Este vorba de proiectul GOSFI (Group Operations and Support Functions Integration).

Compania Grup Şapte a fost premiată pentru cel mai valoros proiect de resurse umane în legislaţie şi relaţii industriale. Este vorba de proiectul Before and After.

Juriul a fost format din practicieni de resurse umane și reprezentanți ai managementului de vârf. Juriul a ales câştigătorii acestei ediţii din 80 de aplicaţii.

 

„Ne bucurăm de numărul în creştere de proiecte şi candidaturi înscrise la această ediţie a Galei, mai ales în condiţiile în care în acest an am avut candidaturi din mai multe oraşe din ţară. Prin acest eveniment ne dorim să aducem în faţă proiecte de resurse umane care au un impact măsurabil în afaceri şi care pot constitui exemple de bune practici în industrie. De asemenea, îi premiem pe oamenii de afaceri care implică funcţiunea de resurse umane la nivelul strategiei de afaceri” a spus Radu Mavrodin, director executiv de resurse umane la Grup Renault România şi preşedinte al HR Club.

Te-ar mai putea interesa și
Niciun pat liber la ATI pentru bolnavii de COVID-19
Niciun pat liber la ATI pentru bolnavii de COVID-19
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat sâmbătă că, la nivel naţional, nu există niciun pat liber la Terapie Intensivă pentru pacienţii bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate......
Cinci sfaturi importante pentru românii care au card virtual și pentru cei care își vor face unul
Cinci sfaturi importante pentru românii care au card virtual și pentru cei care își vor face unul
ING Bank, cea mai dinamică bancă din România în ceea ce privește digitalizarea și una dintre cele mai mari ca număr ...
Peste 15.200 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore. 350 de decese, printre care și o fată de șase ani
Peste 15.200 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore. 350 de decese, printre care și o fată de ...
Un număr de 15.239 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind ...
Cîţu consideră că există mici șanse ca ratingul de țară să fie schimbat
Cîţu consideră că există mici șanse ca ratingul de țară să fie schimbat
Premierul interimar, Florin Cîţu, a afirmat, sâmbătă, că există "foarte mici şanse" ca ratingul de ţară să fie ...