Un nou brand de smartphone-uri a intrat pe piața din România. Costă de la 599 de lei și pot fi reparate acasă

Human Mobile Devices (HMD), producătorul telefoanelor Nokia, a dezvăluit miercuri prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. Toate dispozitivile pot fi reparate acasă adică proprietarii de telefoane mobile pot să înlocuiască un ecran crăpat, un port de încărcare îndoit sau o baterie care nu se mai încarcă, fără să fie nevoie de vreo calificare.
Lidia Neagu - mie, 24 apr. 2024, 14:25
Un nou brand de smartphone-uri a intrat pe piața din România. Costă de la 599 de lei și pot fi reparate acasă

Pentru a repara telefonul utilizatorii pot achiziționa un kit de depanare de la partenerii iFixit.

„Suntem cu degetul pe pulsul unei noi generații (de telefoane mobile). Recunoaștem nevoile consumatorilor și anticipăm tendințele pieței; reparabilitatea este piatra de temelie a unui nou capitol în istoria smartphone-urilor. Uitați de vechile rânduieli, pentru că începe o nouă eră a sofisticării în lumea smartphone-urilor, în care lucrurile au cu adevărat sens”, a comentat Lars Silberbauer, CMO al Human Mobile Devices.

HMD Pulse Pro are o cameră frontală de top care are 50 MP. Cu două degete în semn de salut poate fi pornită funcția „Selfie Gesture Navigation”. Astfel se pot face poze cu o simplă mișcare a mâinii, sau „hands-free”, imitând o inimă cu degetele, îndreptând degetul mare în sus sau ridicând ambele mâini. În același timp, modul „AI Super Portrait” face ca până și cele mai întunecate selfie-uri făcute pe timp de noapte să pară la fel de clare ca ziua.

HMD Pulse Pro este disponibil în trei nuanțe electrizante: Glacier Green, Twilight Purple și Black Ocean. Și culorile nu se rezumă la telefon. Pulse Pro Glacier Green are un încărcător asortat, care se vinde separat.

Frații mai mici ai HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse, oferă o autonomie de până la 59 de ore, fac parte tot din „Generația 1 de dispozitive reperabile” și vin în aceleași trei nuanțe. HMD Pulse+, care poate fi achiziționat la un preț de 699 de lei, are o cameră foto principală de 50 MP și un senzor de profunzime de câmp de înaltă calitate, în timp ce HMD Pulse, ultimul din seria a primului trio din gama proprie HMD, are o cameră foto de 13 MP, care vine cu o funcție AI HDR inclusă și optimizări automate ale tonurilor de piele. HMD Pulse costă 599 de lei.

HMD Pulse+ și HMD Pulse vor fi disponibile începând din luna mai și HMD Pulse Pro va fi disponibil la o dată ulterioară.

 

Te-ar mai putea interesa și
Important pentru toți șoferii. Poți cumpăra RCA în până la 12 rate chiar dacă firmele de asigurare refuză să mai vândă astfel. Patru brokeri cu un milion de clienți șoferi anual vor fi în sistem
Important pentru toți șoferii. Poți cumpăra RCA în până la 12 rate chiar dacă firmele de asigurare refuză să mai ...
Cei mai mari trei brokeri de pe piața RCA, care împreună vând anul asigurări auto unui număr de până la un milion de șoferi, se adaugă sistemului pornit inițial doar prin Otto Broker, un......
Retailerul polonez Zabka a început recrutările în România. Momentan caută pentru poziții de management
Retailerul polonez Zabka a început recrutările în România. Momentan caută pentru poziții de management
Retailerul polonez Zabka, cu planuri de a se extinde pe plan local printr-o rețea de 200 de magazine de proximitate sub ...
Delegaţia Hamas părăseşte Cairo după încheierea unei noi runde de negocieri, urmând să revină marţi
Delegaţia Hamas părăseşte Cairo după încheierea unei noi runde de negocieri, urmând să revină marţi
Delegaţia Hamas a anunţat că părăseşte Cairo după două zile de negocieri menite să conducă la un acord asupra unui ...
Cartierele din București cu cele mai ieftine apartamente cu două camere
Cartierele din București cu cele mai ieftine apartamente cu două camere
Prețurile medii cerute de proprietarii de apartamente cu două camere din București au crescut în aprilie 2024 față ...