1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Un nou country manager la Holzindustrie Schweighofer în România

Thomas Schiefer a fost numit în funcţia de country manager al Holzindustrie Schweighofer în România, urmând să asigure continuitatea activităţii societăţii şi să contribuie la coordonarea celor cinci fabrici ale companiei din ţară, aflate la Sebeş, Rădăuţi, Reci, Siret şi Comăneşti, se arată într-un comunicat.

07 mar, 2016 | Agerpres

Potrivit comunicatului, Dan Bănacu, directorul general al fabricii din Comăneşti, va rămâne purtătorul de cuvânt al companiei în România.

'Aştept cu nerăbdare să contribui la continuarea succesului activităţilor Holzindustrie Schweighofer în România. Avem 3.000 de angajaţi în trei fabrici de cherestea, o fabrică de panouri încleiate din lemn masiv şi una de panel, iar toate fabricile noastre din România realizează produse cu valoare adăugată. Compania exportă aceste produse în aproximativ 70 ţări din întreaga lume şi acesta este un lucru de care putem fi mândri', a declarat Thomas Schiefer.

Thomas Schiefer a ocupat mai multe funcţii de conducere în cadrul companiei Rehau, lucrând în Germania, Marea Britanie, Africa de Sud şi Singapore.

Holzindustrie Schweighofer a deschis prima fabrică de cherestea în România în anul 2003, la Sebeş. Compania achiziţionează din România doar 11% din volumul de lemn recoltat anual, restul materiei prime fiind asigurat din importuri.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO