Un nou director general al Centrului Expoziţional Romexpo

Cătălin Trifu este noul director general al Centrului Expoziţional Romexpo, începând din 19 mai, informează, joi, societatea.
Economica.net - joi, 22 mai 2014, 11:40
Un nou director general al Centrului Expoziţional Romexpo

Având o bogată experienţă în ceea ce priveşte organizarea de târguri şi expoziţii, Cătălin Trifu a lucrat peste 20 de ani în compania Romexpo, ocupând funcţii variate în ierarhia instituţională.

‘Prin intermediul noii conduceri executive, ne dorim să aducem un suflu nou activităţii Centrului Expoziţional Rompexo şi va garantăm că vom păstra aceleaşi standarde înalte în ceea ce priveşte organizarea evenimentelor şi preocuparea pentru cele mai bune relaţii cu clienţii Romexpo’, a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al Romexpo, Sorin Vornic.

În acelaşi timp, pentru Cătălin Trifu, noua funcţie reprezintă apogeul activităţii de peste două decenii în mijlocul acestei industrii.

‘Sunt onorat şi în acelaşi timp obligat de încrederea care mi se acordă prin ocuparea acestei funcţii. Mi-am dedicat întreaga activitate profesională organizării de târguri şi expoziţii, iar acum a venit momentul în care toată experienţă acumulată o voi folosi pentru dezvoltarea Centrului Expoziţional Romexpo. Ceea ce vă pot promite este un semestru doi cu servicii mai bune pentru expozanţi şi vizitatori’, a spus, la rândul său, Cătălin Trifu.

În perioada următoare, Centrul Expoziţional Romexpo va organiza şi găzdui următoarele târguri şi expoziţii: Târgul de Nunţi Ghidul Miresei (23 – 25 mai 2014), Târgul de Produse Tradiţionale (23 – 25 mai 2014, 28 mai – 1 iunie 2014), evenimentul moto ‘Iubim 2 Roţi’ (24 mai 2014), TIBCO – Târgul Internaţional de Bunuri de Larg Consum (29 mai – 1 iunie), KIDEX – Expoziţie de produse şi servicii pentru bebeluşi, viitoare mămici, părinţi şi copii (29 mai – 1 iunie) şi Bookfest (28 mai – 1 iunie).

Te-ar mai putea interesa și
Un număr record de cazuri confirmate de COVID-19 în ultimele 24 de ore. 121 de decese și 1.195 de pacienți la ATI
Un număr record de cazuri confirmate de COVID-19 în ultimele 24 de ore. 121 de decese și 1.195 de pacienți la ATI
Un număr de 7.676 de cazuri noi (cel mai de la debutul valului patru) de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate peste 67.000 de teste, a......
Enel vrea să renunțe la cărbune până în 2027 și să-și tripleze până în 2030 capacitățile de producere a energiei regenerabile
Enel vrea să renunțe la cărbune până în 2027 și să-și tripleze până în 2030 capacitățile de producere a energiei ...
Compania italiană de utilităţi Enel şi-a propus triplarea capacităţilor de producere a energiei din surse regenerabile ...
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul Ungariei
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul ...
Agenţia de evaluare financiară Moody's a îmbunătăţit vineri ratingul de ţară al Ungariei, de la "Baa3" până la ...
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Kaufland, operatorul celui mai mare lanț de hypermarketuri la nivel național și numărul doi pe piața comerțului alimentar ...