1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 4 º

Companii

Un nou director general la Albalact

Consiliul de Administraţie al Grupului Lactalis l-a numit pe Giampaolo Manzonetto în funcţia de director general al companiei Albalact România, mandatul acestuia începând din aprilie, se arată într-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

05 apr, 2017 | Agerpres

'Giampaolo Manzonetto, care este şi director general Lactalis România şi Parmalat România, va conduce, astfel, toate afacerile Grupului Lactalis în România. Giampaolo şi-a inceput activitatea de management în echipa Parmalat Rusia în 1998, iar din 2003 a continuat în România, unde a devenit director general al Parmalat în 2007. În 2014, Giampaolo a preluat conducerea Lactalis România, LaDorna şi Parmalat. Giampaolo Manzonetto are 45 de ani şi este licenţiat în economie şi afaceri la Universitatea din Parma', se arată în document.

Irina Mandoiu, director comercial Albalact, preia funcţia de director general adjunct al Albalact şi va conduce activitatea companiei sub coordonarea lui Manzonetto.

'Irina Mandoiu lucrează în echipa Albalact din 2005, pornind de la poziţia de Trade Marketing Manager. Ea are 42 de ani şi este licenţiată în biologie cu specializarea în Protecţia Mediului, la Facultatea de Ştiinţe a Universităţii 'Lucian Blaga' din Sibiu', menţionează sursa citată.

În septembrie 2016, Albalact a intrat în Grupul Lactalis, companie de produse lactate care este prezentă în 83 de ţări din lume.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO