1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Un nou director general la Romarm

Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului se va implica în aplicarea proiectelor de relansare şi revitalizare a companiei Romarm, a precizat, joi, ministrul de resort, Mihai Tudose, la ceremonia de învestitură a noului director general al companiei, Floarea Şerban. Noul director de la Romarm îl înlocuieşte pe Dan Tache. Acesta a fost reţinut de procurorii DNA săptămâna trecută săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în forma instigării.

19 feb, 2015 | Agerpres

Şerban, numită ca urmare a deciziei Consiliului de Administraţie al CN Romarm SA, a activat ca secretar de stat în MApN, şef al Direcţiei Relaţia cu Parlamentul şi asistenţă juridică din MApN. De asemenea, Floarea Şerban a fost locţiitor al şefului Reprezentanţei militare a României la NATO şi UE, desfăşurându-şi întreaga activitate, începând cu anul 1973, în domeniul apărării, se precizează într-un comunicat al MECT.

Dan Tache, director general al CN Romarm SA, a fost reţinut de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în forma instigării.

De asemenea, procurorii DNA - Serviciul Teritorial Braşov l-au reţinut pe Aurel Velţan, directorul general al SC Carfil SA Braşov, sucursală a Romarm, acuzat de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, şi tentativă la infracţiunea de abuz în serviciu, şi pe Daniel Liliac, administrator la SC Gold Trans Tur SRL Săcueni.

Valoarea contractelor de export încheiate de către CN Romarm SA în anul 2014 (cu livrări şi în anul 2015) este de 262 milioane dolari. Valoarea exporturilor efectuate în anul 2014 (mai puţin ultima jumătate a lunii decembrie) este de 85 milioane dolari. O prioritate a managementului companiei este păstrarea, diversificarea şi creşterea resurselor financiare.

Compania Naţională Romarm SA, cu capital integral de stat, are în componenţă 15 filiale.

Agerpres

Loading...
loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO