1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Un nou mall a fost deschis la Timişoara: Shopping City - investiţii de 83 de milioane de euro

Un nou mall - Shopping City - a fost deschis la Timişoara, pe o suprafaţă de 70.000 de metri pătraţi, în urma unei investiţii de 83 de milioane de euro, fiind create 1.500 de locuri de muncă.

31 mar, 2016 | News.ro

Shopping City Timişoara a fost construit pe un teren de 18 hectare, aflat în sudul oraşului, iar la deschidere au fost prezenţi primarul Nicolae Robu şi prefectul de Timiş, Mircea Băcală.

"Vă mai amintiţi cum arăta zona în urmă cu doi ani? A fost unul din motivele cu care să ne ruşinam ca oraş. Birocraţia şi timpii în Primăria Timişoara au fost duşi la minimum. S-au creat 1.500 de locuri stabile de muncă. Tot ce se dă în folosinţă aici aduce taxe şi impozite la bugetul local. (...) Putem vorbi şi de turism, evident turismul trebuie să se dezvolte şi el. Acum înţelegem prin turism nu ceea ce se înţelegea în trecut, acum vorbim de turism cultural, turism de shopping etc. Acest centru oferă o diversitate de activităţi", a declarat primarul Nicolae Robu.

În noul centru comercial îşi vor desfăşura activitatea cele mai cunoscute branduri naţionale şi internaţionale, la deschidere magazinele oferind reduceri substanţiale.

"Putem spune că, dezvoltat într-un timp atât de scurt şi beneficiind de cele mai noi materiale şi tehnologii pentru construirea sa, Shopping City Timişoara este unul dintre cele mai de succes proiecte imobiliare de pe agenda NEPI, anul acesta", a spus Tiberiu Smaranda, directorul executiv al NEPI.

În ceea ce priveşte zona de divertisment, noul mall dispune de un cinematograf modern, singurul din ţară care reuneşte tehnologiile 4DX şi IMAX, cu 13 săli de proiecţie. Acesta se va deschide în 15 aprilie. De asemenea, există şi o sală de sport, o piscină semi-olimpică, dar şi un centru de distracţie cu piste de bowling, mese de biliard, un casino şi o zonă de cafenele.

Clienţii Shopping City Timişoara pot beneficia de o parcare cu 2.700 de locuri.

La sfârşitul săptămânii, timişorenii sunt aşteptaţi la concerte susţinute de Andra, Vama, Phaser, Robin and The Backstabbers, Viţa de Vie, Ansamblul folcloric "Doina Timişului" şi Gasca Zurli.

News.ro

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO