1EUR = 4.8747 RON | Bucureşti 14 º

Companii

Un nou preşedinte al Consiliului de Administraţie Electrica - Valentin Radu, fost CEO al Ţiriac Holdings

Fostul CEO al Ţiriac Holdings, Valentin Radu, a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Electrica SA, pentru un mandat de un an, în cadrul şedinţei din data de 12 decembrie 2018, se arată într-un comunicat al companiei.

13 dec, 2018 | Agerpres

Consultant de profesie, cu studii în management-ul afacerilor, Valentin Radu are o experienţă de peste 15 ani în consultanţă strategică şi managementul schimbării organizaţionale, având realizări semnificative în maximizarea valorii companiilor prin măsuri şi iniţiative de dezvoltare a afacerilor şi prin implementarea unor strategii eficiente pentru atingerea excelenţei financiare şi operaţionale.

În perioada 1995-2003 a ocupat poziţia de Senior Project Manager în cadrul Roland Berger Strategy Consultants, fiind implicat în peste 40 de proiecte de consultanţă în diverse industrii.

Între anii 2003 şi 2007 a lucrat pentru Holdingul Ţiriac în calitate de CEO, fiind responsabil de managementul strategic şi operaţional al diviziilor holdingului, având şi calitatea de membru în Consiliile de Administraţie şi/sau Consiliile Directoare ale Băncii Ţiriac, Allianz Ţiriac Asigurări, Ţiriac Leasing, Premium Leasing, Romcar şi Autorom.

Începând cu anul 2008, Valentin Radu este Fondator şi Managing Partner al Platinum Capital, companie de consultanţă axată pe furnizarea de servicii de strategie, redresare şi restructurare, interim management şi management al crizelor.

Valentin Radu este membru al Consiliului de Administraţie al Electrica din aprilie 2018.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO