1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Un nou restaurant McDonald's, la Timişoara, investiţie de şapte milioane de lei

Premier Restaurants Romania, partenerul pentru dezvoltare al McDonald's, continuă procesul de extindere a lanţului fast food, prin deschiderea, joi, a celui de-al 72-lea restaurant McDonald's la Timişoara, potrivit unui comunicat al companiei.

07 dec, 2017 | Agerpres

Noul restaurant este o investiţie de 7 milioane lei şi este al treilea restaurant al lanţului McDonald's din Timişoara.

Restaurantul creează 70 de locuri noi de muncă şi are integrat un sistem inovator de operare care eficientizează operaţiunile din bucătărie, dar şi pe cele de comandă şi de servire.

Noul restaurant inaugurează singurul Drive-Thru din lanţ, deschis în 2017.

Încheiem anul 2017 cu 4 restaurante noi, iar în 2018 ne propunem să realizăm şi mai multe proiecte care să atingă aşteptările clienţilor noştri', a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Începând cu anul 2016, McDonald's este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald's din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital plc operează 140 de restaurante în locaţii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive şi numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald's este lider al pieţei restaurantelor, cu 72 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO