1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Un service auto a cerut insolvenţa City Insurance

Auto Car Grup 1 Service, din judeţul Ilfov, a cerut luni Tribunalului Bucureşti insolvenţa asigurătorului City Insurance, pentru recuperarea unei crenţe de 98.772 lei, a anunţat Asociaţia Societăţilor de Service Auto Independente (ASSAI), din care face parte firma.

19 noi, 2012 | Mediafax

"City Insurance nu a achitat reparaţiile maşinilor asigurate către unitatea service, deşi societatea de asigurări a transmis către atelierul service «acceptul de plată» a reparaţiilor. Unitatea service a început procedura de solicitarea a insolvenţei City Insurance şi a notificat, luni, şi Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, instituţia care urmează să îşi prezinte in termen de 30 de zile avizul, unul consultativ", se arată într-un comunicat al ASSAI.

Contactat de MEDIAFAX, directorul ASSAI, Cristian Muntean, a declarat că alte două unităţi de reparaţii auto vor cerere în instanţă insolvenţa City Insurance pentru recuperarea unor sume similare.

Înfiinţată în anul 1998, City Insurance are un capital social de 15,85 milioane de lei şi activează în sectorul asigurărilor generale.

Potrivit raportului financiar de la sfârşitul anului trecut, acţionarul majoritar al companiei este Marcello De Cristofaro, cu 71,2% din titluri.

City Insurance şi-a triplat anul trecut veniturile din prime brute, la aproape 200 de milioane de lei, înregistrând un profit net de 17,19 milioane lei.

Auto Car Grup 1 Service a raportat, în 2011, afaceri de 9,8 milioane de lei, de la 8,2 milioane în 2010, şi un profit net de 472.821 lei.

Firma este controlată de Gheorghe Cezar Pandele - 45% şi Florin Valeriu Pandele - 55%.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO