Un startup din Bucureşti reprezintă România la cel mai mare show de retail din lume, la New York

Tokinomo, un startup din București care are o tehnologie brevetată de publicitate robotizată destinată pieței de bunuri de larg consum, va fi prezent la NRF 2022 cu un stand în care roboții de in-store marketing vor interactiona cu vizitatorii din cadrul NRF Innovation Lab.
Lidia Neagu - lun, 22 nov. 2021, 16:39
Un startup din Bucureşti reprezintă România la cel mai mare show de retail din lume, la New York

NRF 2022 Retail’s Big Show, cea mai mare expozitie de retail din lume, va avea loc în New York City, în perioada 16-18 Ianuarie 2022. Organizatorii se așteaptă ca la această ediție să participe aproximativ 30.000 oameni.

NRF Innovation Lab este parte din zona Expo, unde participanții vor putea să vadă și să testeze cele mai inovatoare soluții tech, produse și tool-uri din întreaga lume. Împreună cu alte zeci de start-up-uri, Tokinomo, soluția de shopper marketing și brand activation, va fi prezent în cadrul acestei expoziții. 

Vizitatorii de la NRF Retail’s Big Show vor afla mai multe despre funcționalitățile POP display-ului robotic Tokinomo, printre care:

  • Tehnologia prin care robotul Tokinomo mișcă produsul la raft
  • Sistemul sonor prin care se pot transmite diverse mesaje în timpul campaniei
  • Senzorul integrat care simte mișcarea atunci când cumpărătorii trec prin fața produsului
  • Lumina care transforma produsul în vedeta raionului 

După ce în 2021 a avut loc în mediul virtual, organizatorii show-ului de retail au decis ca în 2022, NRF Retail’s Big Show să aibă loc din nou în format fizic. Anul acesta, show-ul se va concentra pe viitorul industriei de retail. Organizatorii se așteaptă ca anul acesta sa participe aproximativ 30.000 oameni la expoziție. Edițiile din anii trecuți ale NRF au avut participanți de marca, precum CEO-ul Microsoft, Satya Nadella sau secretarul Trezoreriei US, Janet Yellen.

Participanții la NRF 2022 vor primi informații de la speakeri de renume din industria de retail și FMCG. Printre cei mai consacrați speakeri de la acest eveniment se numără Steven Williams, CEO PepsiCo Foods America de Nord, Corie Barry, CEO Best Buy Inc, Arvind Krishna, CEO IBM și Jason Berns, SVP Ralph Lauren Corporation.

“NRF 2022 se concentrează pe cele mai importante și actuale subiecte pentru retaileri și branduri și prezintă în cadrul diverselor expoziții produse și soluții care pot schimba industria de retail. Suntem onorați ca Tokinomo va fi prezent la NRF 2022. La începutul poveștii noastre, nici nu visam că vom ajunge vreodată acolo, însă iată-ne acum în NRF Innovation Lab. Este o ocazie uriașă pentru noi să creștem expunerea soluției Tokinomo și să descoperim deschiderea unui teritoriu încă neexploatat, dar extrem de interesant pentru noi: America de Nord. Această oportunitate vine la momentul potrivit, având în vedere că Tokinomo tocmai a primit certificarea CSA pentru Statele Unite și Canada”, menționează Ionuț Vlad, CEO Tokinomo.

Tokinomo este o soluție patentată de shopper marketing și brand activation destinată bunurilor de larg consum și magazinelor de tip supermarket care, folosind o combinație de senzori, mișcare, lumină și sunet, dă viață produselor la raft și le permite să interacționeze cu cumpărătorii într-un mod memorabil. Pe lângă impactul imediat pe care îl are asupra clienților și a experienței lor de cumpărare, Tokinomo generează creșteri spectaculoase în vânzări, de +200% în medie.

Fiecare POP display robotic Tokinomo este conectat la internet și poate fi monitorizat de la distanță, prin intermediul platformei cloud-based.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Petrom a construit 40 de mini-centrale electrice care ard gaz de sondă, pe câmp. Energia produsă asigură două treimi din consumul tuturor sondelor din România
Petrom a construit 40 de mini-centrale electrice care ard gaz de sondă, pe câmp. Energia produsă asigură două treimi ...
Petrom a mai deschis recent două mici centrale electrice de tip “gas to power” și a ajuns astfel la 40 de astfel de ...
Noul ministru al finanțelor, Adrian Câciu, îi dă replica primarului Nicușor Dan:  Aţi preferat marketingul!
Noul ministru al finanțelor, Adrian Câciu, îi dă replica primarului Nicușor Dan: Aţi preferat marketingul!
Adrian Câciu i-a replicat primarului general al Capitalei Nicuşor Dan care a precizat că ar dori o întâlnire cu ministrul ...
Ne așteaptă o iarnă grea. Criza de energie se va agrava, arată analiștii europeni
Ne așteaptă o iarnă grea. Criza de energie se va agrava, arată analiștii europeni
Preţurile la energie în Europa au doborât record după record încă înainte de venirea iernii şi această criză se ...