1EUR = 4.8423 RON | Bucureşti 26 º

News

Un tour-operator din Dubai angajează românce pe care le plăteşte lunar cu 700 de euro

Emad Tours, tour-operator din Dubai care activează pe piaţa de profil de peste 24 de ani, caută două românce dispuse să lucreze în Dubai ca operator ghişeu, respectiv ca secretară. Dacă vorbeşti fluent limba engleză şi ai înfăţişare plăcută, ai şanse mari să fii selectată să lucrezi la firma din Dubai. Româncele alese pentru cele două posturi vor câştiga pentru început 700 de euro pe lună.

16 feb, 2013 | ECONOMICA.net

Tour-operator-ul Emad Tours activează de peste 24 de ani în turism şi are birouri în Austria şi Emiratele Arabe Unite.


Emad Tours caută o operatoare româncă pentru ghişeul firmei din Dubai.
Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin doi ani experienţă în turism sau în sistemul rezervărilor hoteliere, vorbeşti fluent limba engleză şi ştii să operezi un PC. Eşti eligibilă pentru acest post dacă demonstrezi că eşti flexibilă, că înveţi repede şi dacă ai înfăţişare plăcută.
Până pe 18 martie poţi trimite CV-ul pentru acest post, dacă răspunzi criteriilor de eligibilitate impuse de angajatorul din Dubai.


Emad Tours mai recrutează în această perioadă o româncă dispusă să lucreze ca secretară/asistentă personală.
Dacă vrei să lucrezi în Dubai pe acest post e suficient să vorbeşti fluent limba engleză, să ştii să operezi un PC, să ai înfăţişare plăcută şi să demonstrezi flexibilitate şi că poţi învăţa repede.


Candidatele selectate pentru posturile menţionate vor fi remunerate cu 700 de euro pe lună, pentru început.
Firma asigură transportul de acasă la locul de muncă şi înapoi, oferă asigurare medicală, 30 de zile de concediu pe an şi anual, un bilet de avion cu care să revină în ţară.


Detalii găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.


loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO