1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Un veteran de la Tesco va conduce retailerul PEPCO

Retailerul european Pepco Group a anunţat luni că l-a numit pe Trevor Masters, fost director la grupul britanic de distribuţie Tesco, în postul de director general al mărcii sale principale PEPCO, informează Reuters.

07 oct, 2019 | Agerpres

Pepco Group deţine mărcile PEPCO, Poundland şi Dealz, controlând 2.698 de magazine în 14 ţări, inclusiv în România, unde comercializează îmbrăcăminte, articole pentru casă şi produse alimentare. Grupul a precizat că Trevor Masters îi va succeda în funcţie actualului director PEPCO, Rob Taylor, începând cu data de 1 noiembrie şi va avea cartierul general în Polonia.

Masters are o carieră de peste 30 de ani la grupul britanic de distribuţie Tesco, cel mai recent ocupând postul de director general pentru operaţiunile grupului, după ce anterior a fost responsabil pentru operaţiunile grupului din Europa Centrală.

Retailerul european Pepco Group, care anterior purta numele Pepkor Europe, face parte din grupul sud-african Steinhoff International Holdings NV. În presă au apărut speculaţii referitoare la o posibilă listare a Pepco Group în cursul anului 2020, în contextul în care Steinhoff a fost afectat de un scandal de contabilitate în 2017 şi vrea să vândă o parte din active pentru a-şi reduce datoriile.

Steinhoff International Holdings este unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă la nivel mondial iar pe piaţa din România controlează lanţurile de magazine Kika şi Pepco.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO