Una dintre cele mai puternice tastaturi de gaming a ajuns în România GALERIE FOTO

S.T.R.I.K.E.7 de la Mad Catz, tastatura ce îi permite jucătorului să-și construiască mediul ideal de gaming, a ajuns în Romînia.
Economica.net - mar, 18 dec. 2012, 14:52
Una dintre cele mai puternice tastaturi de gaming a ajuns în România GALERIE FOTO

Indiferent dacă titlul este RPG, FPS, MMO, RTS, MOBA sau orice alt gen, tastele fizice se pot personaliza pentru a se conforma oricărei situații.

Cu o carcasă robustă, metalică, mult mai rezistentă decât majoritatea modelelor de pe piață, tastatura S.T.R.I.K.E.7 prezintă un design modular cu subansamble ce se interconectează în funcție de stilul de joc.

Ranforsată cu o membrană specială ce imită senzația tactilă a tastelor mecanice, deseori preferate de gameri, fără zgomot excesiv, tastatura de gaming S.T.R.I.K.E.7 oferă un avantaj competitiv distinct.

Împrumutând tehnologia modulară de la cel mai ajustabil mouse din lume, modelul R.A.T, design-ul unic al tastaturii de gaming S.T.R.I.K.E.7 oferă un nivel de personalizare fără precedent pentru îmbunătățirea confortului. Având la dispoziție un control complet pentru dimensiuni, culoare, sunet și programarea tastelor, utilizatorul poate rula jocul favorit exact așa cum și-a dorit.

Navigarea prin funcțiile multiple ale tastaturii se face mai ușor cu modulul de comandă cu ecran tactil V.E.N.O.M.. Programarea comenzilor avansate, ajustarea luminozității și funcțiile jocului precum sunetele, lansarea aplicațiilor și a siteurilor sau inițierea convorbirilor se fac printr-o singură atingere.

Mulțumită unei amprente reduse, tastatura principală oferă spațiu suplimentar pe birou pentru mișcări ample. Tastele WASD interschimbabile și cursorul se adapteză propriului stil de joc, oferind alegerea unor elemente standard, reliefate sau cauciucate. Iluminarea RGB, cu 16 milioane de culori, se potrivește jocului, iar tastele inscripționate cu laser sunt ideale pentru a vă juca în medii întunecate.

Adăugând patru taste programabile, porțiunea detașabilă aduce totalul la valoarea de 24. Incluzând ecranul senzitiv V.E.N.O.M., tastatura de jocuri S.T.R.I.K.E.7 încorporează 24 de butoane programabile în 3 moduri pentru a crea 72 de comenzi definite de utilizator.

La fel ca în cazul modului de comandă, NumPad-ul este capabil să se fixeze pe o poziție. Conexiunea include un set de cabluri mai lungi, ce susțin opțiunile de montare.

Un palmrest activ, ajustabil pe înălțime, integrează o rotiță de comandă și un buton pentru comenzi la vârful degetelor. Ambele utilizează un conector cu 5 pini ce se atașează la tastatura principală și la numpad, îmbunătățind confortul în cazul sesiunilor extinse de gaming.

Juriul CES Innovations Awards a inclus tastatura S.T.R.I.K.E.7 în suita produselor Innovations and Engineering Awards Showcase ce vor fi expuse la hotelul The Venetian la ediția CES 2013 din Las Vegas în perioada 8-11 noiembrie 2013.

Tastatura S.T.R.I.K.E.7 se află în stoc în România și poate fi achiziționată la prețul aproximativ de 1379 lei (TVA inclus) prin partenerii de distribuție PC-Coolers.ro.

Tags:
Te-ar mai putea interesa și
Curtea de Apel Cluj a anulat definitiv avizul de mediu acordat proiectului minier de exploatare a aurului și cuprului de la Rovina, județul Hunedoara
Curtea de Apel Cluj a anulat definitiv avizul de mediu acordat proiectului minier de exploatare a aurului și cuprului de ...
Curtea de Apel Cluj a anulat definitiv avizul de mediu pentru proiectul minier de la Rovina, iar fără acesta, compania minieră Euro Sun Mining nu va putea începe exploatarea, informează......
Rompetrol și-a bugetat o pierdere netă de aproape 40 de milioane de dolari pentru acest an
Rompetrol și-a bugetat o pierdere netă de aproape 40 de milioane de dolari pentru acest an
Acţionarii Rompetrol Rafinare au aprobat, în Adunarea Generală Ordinară, proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli ...
Începe numărătoarea inversă până la listarea companiei care deține Jean Paul Gaultier. Evaluările depășesc toate așteptările
Începe numărătoarea inversă până la listarea companiei care deține Jean Paul Gaultier. Evaluările depășesc toate ...
Începe numărătoarea inversă până la listarea companiei Puig, care deține mărci de lux precum Carolina Herrera, Jean ...
Acționarii EVERGENT Investments aprobă acordarea de dividende în valoare de aproape 81,7 milioane de lei, cu un randament de 7,06 %
Acționarii EVERGENT Investments aprobă acordarea de dividende în valoare de aproape 81,7 milioane de lei, cu un randament ...
Acționarii EVERGENT Investments, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul EVER, au aprobat cu o largă ...