Una dintre marile platforme de comunicare online din lume va primi suport tehnic din Cluj-Napoca

Una dintre cele mai mari platforme de comunicare online din lume va primi suport tehnic din Cluj-Napoca, Silicon Valley-ul Europei de Est, potrivit unui comunicat al FSP Global Group, remis, marţi, Agerpres.
AGERPRES - mar, 23 mart. 2021, 11:58
Una dintre marile platforme de comunicare online din lume va primi suport tehnic din Cluj-Napoca

FSP Global Group (prin Sharpminds Global, membră a grupului) a semnat un parteneriat strategic cu Contents (fostă Entire Digital), lider de piaţă la nivel mondial în domeniul comunicării online. Scopul acestei colaborări este de a asigura asistenţă de cea mai bună calitate şi suport tehnic profesionist întregii reţele internaţionale de editori colaboratori ai Contents.com.

FSP Global este acţionar al Contents.com, companie considerată deschizător de drumuri şi următorul „unicorn” în domeniul marketingului digital. Startup-ul, care foloseşte Inteligenţa Artificială pentru a analiza informaţiile în scopul creării de conţinut multilingvistic nativ, a obţinut capital financiar în valoare de aproximativ şase milioane de dolari.

„E foarte important pentru un domeniu atât de dinamic, pentru editorii care furnizează conţinut proaspăt, materiale noi încontinuu, să aibă parte de acelaşi tip de asistenţă eficientă, permanentă, 24/7, 365 de zile pe an. Este cea mai bună modalitate de a-i ajuta să livreze informaţie actualizată, în timp real, peste tot în lume. Cred că suntem cei mai buni parteneri unii pentru alţii şi am şi demonstrat-o deja: acest parteneriat global reprezintă faza următoare a unei colaborări care funcţionează deja de ceva vreme”, spune Antonio Patane, fondatorul FSP Global.

„Am ştiut dintotdeauna nivelul de responsabilitate practicat de specialiştii FSP Global şi calitatea serviciilor lor. Sunt convins că experienţa acumulată ne va fi de foarte mare folos în demersul nostru de extindere la nivel global. Când colaborăm atât de bine putem realiza lucruri extraordinare”, spune Massimiliano Squillace, CEO şi fondator al Contents.com.

FSP Global Group este un consorţiu internaţional de companii prezent în numeroase ţări şi care are sediul central în Cluj-Napoca. FSP Global, principala companie a consorţiului, este lider de piaţă în domeniul externalizării proceselor interne ale afacerilor şi îşi desfăşoară activitatea neîntrerupt, 24/7, 365 de zile pe an. FSP Global furnizează servicii de relaţii cu clienţii şi consultanţă la un nivel excepţional de calitate prin intermediul call center-urilor sale.

FSP Global are în portofoliul său o arie variată de limbi, printre care se află limbile engleză, germană, franceză, rusă, arabă, maghiară, italiană, română, cehă, spaniolă, olandeză, portugheză, poloneză, ucraineană, kazahă, bulgară, albaneză, birmaneză, malaeziană, afrikaans şi alte 10 limbi sud-africane, hindusă, urdu etc. Furnizează servicii pentru clienţii ei localizaţi în peste 25 de ţări de pe trei continente, precum Germania, Franţa, Italia, Elveţia, Olanda, România, Irlanda, ţările arabe, Cehia, Polonia, Australia, Malayesia, Myanmar, Kazahstan, Pakistan etc.

Contents activează în domeniul marketingului digital. Specialiştii Contents au creat o platformă informatică unde se folosesc sisteme avansate de analiza datelor şi boţi care dezvoltă algoritmi de învăţare pentru a realiza, mai rapid şi la o calitate superioară, conţinut digital pe diferite teme şi în limbi diferite. Platforma integrează module specifice cu ajutorul cărora sunt analizate tendinţele online şi competitorii dar este analizat şi comportamentul online al utilizatorului. Datele colectate ajută la generarea de conţinut de către Inteligenţa Artificială.

Contents activează pe două direcţii: Contents.Media (denumit anterior Entire Digital) este compania care exploatează propria tehnologie pentru a produce şi a îmbunătăţi proiectele editoriale online; Contents.com este compania care dezvoltă platforma digitală şi o pune la dispoziţia clienţilor în format SaaS. Cei 32 de membri ai echipei îşi desfăşoară activitatea în unele dintre cele mai importante oraşe ale lumii precum Milano, Paris, Londra, Madrid şi Las Vegas.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Guvernul britanic respinge apelurile de a reintroduce restricţii anti-Covid-19
Guvernul britanic respinge apelurile de a reintroduce restricţii anti-Covid-19
Guvernul britanic a respins miercuri apelurile tot mai numeroase pentru a restabili restricţiile anti-COVID-19, cum ar fi ...
Criza energiei – Summit al liderilor europeni pentru un răspuns la explozia preţurilor
Criza energiei – Summit al liderilor europeni pentru un răspuns la explozia preţurilor
Şefii de stat şi de guvern din Uniunea Europeană vor avea joi un summit pentru a discuta cum să răspundă la explozia ...
Ce se întâmplă cu leul azi – curs valutar interbancar 21.10.2021
Ce se întâmplă cu leul azi – curs valutar interbancar 21.10.2021
Euro scade uşor, dar rămâne tot la 4,94 lei, pe piaţa interbancară.