Unde câştigi peste 1.000 de euro pe lună acum în România

Companiile din domeniile IT, bancar şi farma oferă cele mai mari salarii, în prezent, în România, susţin specialiştii companiei de recrutare Trenkwalder. Citeşte mai jos cât se câştigă acum în aceste domenii.
Economica.net - mar, 15 mai 2012, 09:11
Unde câştigi peste 1.000 de euro pe lună acum în România

În prezent, un programator software, indiferent dacă este developer, team leader, project manager, sau software architect are toate şansele să fie recrutat cu un salariu de 1.500, până la 2.000 de euro pe lună, pentru poziţii care implică 3-5 ani experienţă, spun oficialii Trenkwalder, jucător mare din piaţa de recrutare din România. În cazul poziţiilor de management din această zonă, salariul creşte până la 5.000 euro pe lună şi poate chiar să depăşească această sumă, mai spun ei.

Cum se câştigă acum în bănci: middle vs. top management

1.000 de euro pe lună câştigă, în medie, un relantionship manager, un branch manager sau regional manager care activează în domeniul bancar. Diferenţele faţă de salariile din top management sunt uriaşe, însă.

„Un salariu pentru pentru o persoană din top management în domeniul bancar poate ajunge la sume cuprinse între 100.000 şi 1 milion de euro pe an sau mai mult, fără să luăm în considerare bonusurile şi beneficiile pe care aceste persoane le primesc”, a declarat Bogdan Florea, directorul general al Trenkwalder.

Cine câştigă acum peste 1.000 de euro în farma

În fine, în farma un sales representative, un clinical research associate sau un farmacist ajunge să câştige, în medie, aproximativ 1.000 de euro pe lună, mai spun oficialii Trenkwalder.

Trenkwalder este una dintre cele mai mari companii de recrutare, selecţie şi plasare de personal din România. Trenkwalder are nouă sucursale în ţară: în Sibiu, Bucureşti, Piteşti, Oradea, Timişoara, Cluj, Iaşi, Arad, Braşov. Firma de recrutare are 70 de consultanţi şi a raportat venituri consolidate de 20 de milioane de euro în 2010 (Trenkwalder şi Trenkwalder Sobis).
Trenkwalder este membră a Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT).

Te-ar mai putea interesa și
Premieră națională: CJ Bihor și primăria Oradea înființează propria linie aeriană
Premieră națională: CJ Bihor și primăria Oradea înființează propria linie aeriană
Consiliul Județean Bihor şi municipiul Oradea îşi înfiinţează, în premieră naţională, o companie aeriană proprie, care va avea zilnic zborurli către București, dar şi spre importante......
Cîțu infirmă că Ministerul Muncii va pierde bani la rectificare, dar că va fi virată o sumă mai mică de la buget pentru a acoperi deficitul de la pensii
Cîțu infirmă că Ministerul Muncii va pierde bani la rectificare, dar că va fi virată o sumă mai mică de la buget ...
Premierul Florin Cîţu a declarat joi, la Palatul Victoria, că la rectificarea bugetară nu se taie nimic de la Ministerul ...
Orban: Cel puţin 40 de miliarde de lei trebuie prevăzuţi pentru PNDL 3
Orban: Cel puţin 40 de miliarde de lei trebuie prevăzuţi pentru PNDL 3
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că "este imperios" ca încă de pe acum să înceapă pregătirea PNDL ...
Transelectrica a făcut o listă de proiecte strategice, care vor fi implementate accelerat. Lista proiectelor
Transelectrica a făcut o listă de proiecte strategice, care vor fi implementate accelerat. Lista proiectelor
Transelectrica a elaborat o listă deschisă de proiecte strategice, care vor permite flexibilizarea Rețelei Electrice de ...