1EUR = 4.8705 RON | Bucureşti 22 º

News

Unde mergi în vacanţă la mare în Bulgaria, cu all inclusive şi cu mai puţin de 180 de euro

ECONOMICA.NET vă prezintă câteva oferte de vacanţă pe litoralul bulgăresc, valabile pentru sfârşitul lunii august, care nu sar de 175 de euro. De exemplu, la finalul lunii august veţi achita 170 de euro pentru un sejur de 6 zile, cu all inclusive, în staţiunea bulgărească Albena. Celelalte oferte de vacanţă la mare în Bulgaria, într-un material ECONOMICA.NET.

18 aug, 2012 | ECONOMICA.net

Cei care vor să petreacă vacanţa la finele lunii august în staţiunea Sunny Beach pot opta pentru un sejur de 6 zile aici, cu 76 de euro. În aceşti bani intră 5 nopţi cazare cu mic dejun, într-un hotel de 3 stele din staţiune. 20 august este prima zi a vacanţei în Sunny Beach. Amănunte, aici.


O vacanţă de 6 zile în staţiunea bulgărească Nisipurile de Aur ajunge la 130 de euro, în această perioadă. Tariful acoperă 5 nopţi cazare cu all inclusive la un hotel de 3 stele din staţiune. Pe 20 august începe sejurul în staţiunea Nisipurile de Aur. Detalii, aici.


Dacă vreţi să mergeţi la sfârşitul lunii august în staţiunea bulgărească Albena, puteţi opta pentru un sejur de 6 zile aici, care nu sare de 170 de euro. Banii acoperă 5 nopţi de cazare cu all inclusive într-un hotel de 3 stele din staţiune. Pe 23 august începe sejurul în Albena. Amănunte, aici.


Turiştii care vor să meargă în concediu în staţiunea Constantin şi Elena trebuie să ştie că vor achita 175 de euro pentru 6 zile aici, la finalul lunii august. Mai exact, tariful include 5 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din staţiune. Pe 25 august începe sejurul în staţiunea Constantin şi Elena. Detalii, aici.loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO