1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 11 º

News

Unde petreci 1 Decembrie cu cel mult 200 de lei. Cât plăteşti dacă mergi la Alba-Iulia

Un sejur de 3-4 nopţi cazare în Sinaia, Bran, Predeal sau Mărginimea Sibiului te costă între 112 lei şi 200 de lei. Cu aceşti bani acoperi cazarea în hoteluri sau pensiuni şi mic dejun sau demipensiune. ECONOMICA.NET vă spune cât vă costă o minivacanţă ieftină de 1 Decembrie în România.

25 noi, 2012 | ECONOMICA.net

Citiţi în ECONOMICA.NET cât vă costă să petreceţi sejurul de 1 Decembrie în România cu mai puţin de 250 de lei.

 

Cu 112 lei petreci 4 zile la Sinaia, la sfârşitul lunii noiembrie. În bani intră 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de două stele din Sinaia. Detalii găsiţi aici.


Cei care vor să petreacă 1 Decembrie în Bran pot opta pentru un sejur de 4 zile într-o pensiune din Bran pentru care vor plăti 135 de lei. Banii acoperă trei nopţi cazare în cameră dublă dintr-o pensiune din Bran, în perioada 30 noiembrie-3 decembrie. Amănunte găsiţi aici.


Dacă vreţi un sejur de 1 Decembrie în Bran cu cel puţin o masă inclusă în preţ, veţi plăti 160 de lei. Tariful acoperă două nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din Bran. Amănunte, aici.


O minivacanţă la Predeal de 1 Decembrie vă costă 180 de lei. În preţ intră două nopţi cazare cu pensiune completă la un pensiune de două margarete din Predeal. Sejurul începe pe 30 noiembrie şi se termină pe 2 decembrie. Detalii găsiţi aici.

Cu 195 de lei poţi petrece de 1 Decembrie în Mărginimea Sibiului. Banii acoperă 2 nopţi cazare cu demipensiune (adică mic dejun şi cina) la o pensiune de 4 margarete din Mărginime. Sejurul începe pe 30 noiembrie şi se termină pe 2 decembrie. Amănunte găsiţi aici.


Dacă vreţi să petreceţi 1 Decembrie în comuna Bazna, aflată în judeţul Sibiu, la jumătatea distanţei dintre Sibiu şi Sighişoara, puteţi alege varianta unui sejur de 4 zile aici cu 195 de lei. Tariful acoperă 3 nopţi cazare cu demipensiune şi masă festivă la o pensiune de trei margarete din comuna Bazna (la 17 de kilometri distanţă de Mediaş). Sejurul începe pe 30 noiembrie şi se termină pe 3 decembrie. Detalii găsiţi aici.


Dacă vreţi să mergeţi la Alba-Iulia de 1 Decembrie, puteţi opta pentru un sejur de 4 zile cu mic dejun la un hotel de 3 stele din Alba, care nu sare de 220 de lei. Pentru informaţii suplimentare intraţi aici.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO