1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 34 º

Companii

Unde se deschide primul hotel ibis Styles din România

Orbis Hotel Group accelerează extinderea rețelei în Europa de Sud Est prin deschiderea a două noi hoteluri în 2017. Este vorba de al doilea hotel sub brandul Mercure din ţară, la Braşov, dar şi primul ibis Styles, la Arad.

19 sep, 2015 | ECONOMICA.net

"România este o piață foarte promițătoare, cu un potențial extraordinar. Dacă ne gândim la PIB-ul crescător și la volumul de piață care s-a îmbunătățit, România este una dintre piețele cheie din regiune și un element important în strategia noastră de dezvoltare. Obiectivul nostru în România este sa ne extindem rețeaua hotelieră și să devenim lideri de piață în următorii ani", spune Gilles Clavie, președinte și CEO al Orbis Hotel Grooup.

ibis Styles din Arad se va adăuga portofoliului Orbis Hotel Group, începând cu trimestrul al doilea din 2017 și va fi conectat la sistemul global de vânzări și distribuție al AccorHotels. Noul hotel va fi primul operat sub acest brand în România.

Hotelul ibis Styles Arad va fi o construcție nouă, se va clasifica în categoria de 3 stele și va oferi 72 de camere, un restaurant, un bar în lobby, o sală de ședințe și o sală multifuncțională pentru conferințe și evenimente. ibis Styles Arad este deținut de FAB industry, membră a grupului Mr. FAB.

"Am ales ibis Styles, un bine cunoscut brand hotelier internațional, astfel încât să putem beneficia de canalele de rezervări, vânzări și marketing, de programele de loialitate și de tot sprijinul oferit de AccorHotels și Orbis. Suntem încrezători ca va fi o colaborare valoroasă pentru ambele părți", a declarat Flavius Balaj, proprietarul FAB Industry, companie ce deține hotelul, parte a grupului Mr. FAB.

Cu o experiență de peste 20 de ani, Mr. FAB activează în domeniul construcțiilor industriale. Odată cu deschiderea primului ibis Styles în România, grupul va intra și pe piața hotelieră.

Mercure Brasov Hotel & SPA este cel de-al doilea hotel Mercure ce se va deschide în România și primul din afara Bucureștiului. Deschiderea este programată pentru trimestrul al patrulea din 2017, după finalizarea construcției noi, ce va avea 120 de camere. Noul hotel va dispune de un restaurant cu terasă, două baruri, patru săli de conferință și un centru de afaceri. Pentru divertisment și relaxare, noul Mercure va oferi oaspeților săi o zonă de wellness (saună, hammam etc), SPA, centru de fitness și piscină. Viitoarea deschidere este rezultatul unui parteneriat de tip franciză, încheiat cu Barbati Invest Real Estate.

Angelo Barbato, proprietarul Barbati Invest Estate, activează pe piața din Brașov de peste zece ani. Prin semnarea acordului de franciză pentru construirea hotelului Mercure cu Orbis Hotel Group, partener strategic în regiune al AccorHotels, operatorul hotelier mondial de top, investitorul dorește să continue dezvoltarea pe piața din Brașov.

ibis Styles este un brand premium economic cu tarife ce includ mic dejun și acces la internet.  Hotelurile Mercure împărtășesc standarde de calitate comune.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO