Unde se deschide primul hotel ibis Styles din România

Orbis Hotel Group accelerează extinderea rețelei în Europa de Sud Est prin deschiderea a două noi hoteluri în 2017. Este vorba de al doilea hotel sub brandul Mercure din ţară, la Braşov, dar şi primul ibis Styles, la Arad.
Economica.net - sâm, 19 sept. 2015, 13:24
Unde se deschide primul hotel ibis Styles din România

„România este o piață foarte promițătoare, cu un potențial extraordinar. Dacă ne gândim la PIB-ul crescător și la volumul de piață care s-a îmbunătățit, România este una dintre piețele cheie din regiune și un element important în strategia noastră de dezvoltare. Obiectivul nostru în România este sa ne extindem rețeaua hotelieră și să devenim lideri de piață în următorii ani”, spune Gilles Clavie, președinte și CEO al Orbis Hotel Grooup.

ibis Styles din Arad se va adăuga portofoliului Orbis Hotel Group, începând cu trimestrul al doilea din 2017 și va fi conectat la sistemul global de vânzări și distribuție al AccorHotels. Noul hotel va fi primul operat sub acest brand în România.

Hotelul ibis Styles Arad va fi o construcție nouă, se va clasifica în categoria de 3 stele și va oferi 72 de camere, un restaurant, un bar în lobby, o sală de ședințe și o sală multifuncțională pentru conferințe și evenimente. ibis Styles Arad este deținut de FAB industry, membră a grupului Mr. FAB.

„Am ales ibis Styles, un bine cunoscut brand hotelier internațional, astfel încât să putem beneficia de canalele de rezervări, vânzări și marketing, de programele de loialitate și de tot sprijinul oferit de AccorHotels și Orbis. Suntem încrezători ca va fi o colaborare valoroasă pentru ambele părți”, a declarat Flavius Balaj, proprietarul FAB Industry, companie ce deține hotelul, parte a grupului Mr. FAB.

Cu o experiență de peste 20 de ani, Mr. FAB activează în domeniul construcțiilor industriale. Odată cu deschiderea primului ibis Styles în România, grupul va intra și pe piața hotelieră.

Mercure Brasov Hotel & SPA este cel de-al doilea hotel Mercure ce se va deschide în România și primul din afara Bucureștiului. Deschiderea este programată pentru trimestrul al patrulea din 2017, după finalizarea construcției noi, ce va avea 120 de camere. Noul hotel va dispune de un restaurant cu terasă, două baruri, patru săli de conferință și un centru de afaceri. Pentru divertisment și relaxare, noul Mercure va oferi oaspeților săi o zonă de wellness (saună, hammam etc), SPA, centru de fitness și piscină. Viitoarea deschidere este rezultatul unui parteneriat de tip franciză, încheiat cu Barbati Invest Real Estate.

Angelo Barbato, proprietarul Barbati Invest Estate, activează pe piața din Brașov de peste zece ani. Prin semnarea acordului de franciză pentru construirea hotelului Mercure cu Orbis Hotel Group, partener strategic în regiune al AccorHotels, operatorul hotelier mondial de top, investitorul dorește să continue dezvoltarea pe piața din Brașov.

ibis Styles este un brand premium economic cu tarife ce includ mic dejun și acces la internet.  Hotelurile Mercure împărtășesc standarde de calitate comune.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...