1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

News

Unde te poţi angaja acum ca muncitor în Europa şi unde câştigi cel mai bine. De la 800 euro în sus

Românii dispuşi să se angajeze acum ca muncitori în Europa sunt ofertaţi cu salarii lunare care oscilează între 800 de euro în Italia şi 1800 de euro în Franţa. ECONOMICA.NET îţi spune ce vor angajatorii de la candidaţi, cum îi ofertează şi în ce ţări se oferă cele mai mari salarii românilor care optează pentru astfel de muncă în străinătate.

05 dec, 2012 | ECONOMICA.net

Muncitor în Europa. Unde să lucrezi ca să câştigi cel mai mult în această perioadă


Muncitor în construcţii metalice în Franţa. Salariu brut lunar de 1800 de euro

O firmă de recrutare din România caută şase oameni care să muncească în Franţa pe acest post.
Românii care vor să lucreze ca muncitori în construcţii metalice în Franţa sunt ofertaţi în această perioadă cu 1800 de euro brut pe lună, în timp ce cazarea şi transportul sunt asigurate de angajator.
Candidaţii potriviţi pentru acest post au permis de conducere categoria B, au cunoştinţe elementare sau medii de franceză şi au peste cinci ani experienţă în meseria de lăcătuş-asamblator şi sudor.
Intră aici ca să afli cum poţi aplica la acest post.


Muncitor în construcţii în Germania. Se oferă 1300 de euro-1500 de euro pe lună


O firmă de recrutare caută 30 de români care să performeze pe acest post.
Candidaţii români care vor să lucreze ca muncitori în Germania trebuie să aibă maximum 50 de ani, să aibă experienţă în domeniu, să fie punctuali şi să aibă cunoştinţe de limba engleză sau germană.
Angajatorul asigură cazarea angajaţilor, dar la altă adresă decât cea la care se va lucra. Mai multe informaţii despre acest post găseşti aici.


Muncitori în agricultură în Italia. Se oferă 800 de euro net pe lună la cules de mandarine


O firmă de recrutare caută 20 de candidaţi români dispuşi să muncească în Calabria (Italia) pentru recoltararea citricelor. Te califici pentru acest post dacă ai mai lucrat în agricultură, eşti dispus să munceşti peste program şi eşti rezistent la muncă fizică. Intră aici să afli cum poţi trimite CV-ul pentru acest loc de muncă.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO