Unde te poţi angaja acum la Dedeman dacă ai cel puţin studii medii

Dedeman face angajări la Bacău, Deva şi Târgu-Jiu, în această perioadă. ECONOMICA.NET vă spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - sâm, 14 iun. 2014, 09:04
Unde te poţi angaja acum la Dedeman dacă ai cel puţin studii medii

Dedeman angajează omul potrivit pentru postul de art designer la Bacău.
Te califici pentru acest post dacă eşti absolvent de studii superioare, de preferat al unei facultăţi de profil, ai cel puţin cunoştinţe medii de limba engleză, ai cunoştinţe de design grafic şi web design, ştii să utilizezi programele Corel Draw, Corel PhotoPaint, Adobe Photoshop, Adobe Ilustrator, eşti capabil să creezi compoziţii vizuale din mai multe elemente (imagini, vectori, text). Candidatul ideal pentru acest post are atenţie selectivă şi distributivă, este autodidact şi orientat spre detalii.
13 iulie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant la Dedeman. Informaţii suplimentare, aici.

Dedeman angajează un specialist în recrutare tot la sediul central din Bacău.

Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai experienţă în domeniul recrutării şi selecţiei de personal, eşti dispus să pleci în deplasări în ţară – cel puţin şase luni pe an, ai foarte bune cunoştinţe de operare Office şi cel puţin cunoştinţe medii de limba engleză. Trebuie să fii sociabil, orientat către performanţă, organizat, punctual şi comunicativ, ca să fii eligibil pentru acest post.
5 iulie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul vacant la Dedeman. Amănunte, aici.

Dedeman angajează consultanţi de vânzări la Deva şi la Târgu-Jiu. Eşti eligibil pentru postul de consultant de vânzări dacă ai cel puţin studii medii, eşti harnic, cinstit şi responsabil, ai excelente abilităţi de comunicare şi de muncă în echipă şi eşti dispus la efort fizic şi manipulare de marfă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au mai lucrat în domeniul materialelor de construcţii/instalaţiilor. 

Dedeman angajează 50 de oameni pe postul de consultant vânzări la Deva.

Până pe 4 iulie se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Dedeman în Deva, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Dedeman angajează 10 consultanţi vânzări, opt agenţi de securitate, patru recepţioneri marfă şi un economist la Târgu-Jiu. 

Te califici pentru postul de agent de securitate la Dedeman dacă ai atestat de agent pază, nu ai antecedente penale, ai atenţie distributivă, ai disponibilitate la efort fizic, eşti harnic, perseverent şi ai bune abilităţi de rezolvare a conflictelor.

Candidatul ideal pentru postul de recepţioner marfă la Dedeman are studii medii, are disponibilitate la efort fizic şi manipulare marfă, este harnic, şi, preferabil, are autorizaţie ISCIR pentru utilajele de manevrat marfă. 

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...