Unde te poţi angaja acum la Lidl. Vezi posturile şi dacă te califici

Retailerul german Lidl face angajări la Bucureşti, Iernut (în judeţul Mureş) şi Zărneşti (în judeţul Braşov), în această perioadă. Citeşte într-un material ECONOMICA.NET lista posturilor cu care Lidl ofertează acum candidaţii şi află dacă răspunzi exigenţelor lor ca să fii selectat să performezi la Lidl.
Economica.net - mie, 20 feb. 2013, 22:11
Unde te poţi angaja acum la Lidl. Vezi posturile şi dacă te califici

La ce posturi vacante poţi aplica acum la Lidl

Lild angajează pe postul de şef adjunct de magazin la Zărneşti.
Candidatul potrivit pentru acest post e amabil, rezistent la stres, e un bun organizator, are pregătire profesională specifică acestei zone de activitate şi, preferabil, şi experienţă în domeniu.
Amănunte, aici.

Lidl mai recrutează omul potrivit pentru postul de şef grupă în cadrul departamentului Recepţie Mărfuri la Depozitul Logistic din Iernut.
Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe medii de operare PC, ai experienţă într-o poziţie similară, eşti flexibil, rezistent la stres şi corect.
Detalii despre acest loc de muncă găsiţi aici.

Tot la Depozitul din Iernut, Lidl angajează pe postul de şef de departament.
Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti rezistent la stres, eşti flexibil, dispus să munceşti la temperaturi scăzute, eşti comunicativ şi ai spirit de echipă.
De asemenea, angajatorii caută pentru acest post omul care are cunoştinţe de operare PC, de limba engleză şi, preferabil, şi de germană. Mai mult, sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în domeniu.
Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi aici.

Lidl angajează în Capitală un agent cumpărări.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, eşti corect, flexibil şi rezistent la stres, ai cunoştinţe avansate de germană, ştii să operezi un PC, ai gândire analitică şi eşti un bun comunicator.
Amănunte găsiţi aici.

Lidl recrutează la biroul central din Bucureşti pe postul de manager proiecte speciale construcţii şi facility management.
Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să îndeplinească următoarele criterii de eligibilitate: să fie absolvent al unei facultăţi Politehnice cu specializarea Construcţii Civile sau Instalaţii, mai trebuie să aibă experienţă relevantă pe şantiere sau în cadrul unui birou de proiectare. De asemenea, candidatul vânat de angajatori pentru acest post are foarte bune aptitudini de organizare şi planificare, abilităţi de comunicare, ştie să opereze un PC, are permis de conducere categoria B şi e dispus să călătorească în ţară.
Nu în ultimul rând, candidatul potrivit pentru acest post vorbeşte fluent limba germană sau engleză, e rezistent la stres şi are abilităţi manageriale.
Detalii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Primăria Sectorului 4 va despăgubi proprietarii mașinilor avariate în urma furtunii de vineri
Primăria Sectorului 4 va despăgubi proprietarii mașinilor avariate în urma furtunii de vineri
Primăria Sectorului 4 a anunţat că va despăgubi proprietarii maşinilor avariate în urma furtunii de vineri din Bucureşti....
Cîțu: Crește cu adevărat puterea de cumpărare a românilor, nu doar pe hârtie
Cîțu: Crește cu adevărat puterea de cumpărare a românilor, nu doar pe hârtie
Premierul Florin Cîţu a scris sâmbătă dimineaţă pe Facebook că, potrivit datelor prezentate de Institutul Național ...
Wahingtonul a anunțat înaintea întâlnirii dintre Biden și Putin că va acorda un nou ajutor militar pentru Ucraina
Wahingtonul a anunțat înaintea întâlnirii dintre Biden și Putin că va acorda un nou ajutor militar pentru Ucraina
Pentagonul a anunţat vineri un ajutor militar suplimentar de 150 de milioane de dolari pentru Ucraina, cu câteva zile înaintea ...
Canada a renunțat să mai distribuie 300.000 de vaccinuri anti-COVID-19 de la Johnson & Johnson, pe care le consideră nesigure
Canada a renunțat să mai distribuie 300.000 de vaccinuri anti-COVID-19 de la Johnson & Johnson, pe care le consideră ...
Canada a anunţat vineri că renunţă să distribuie lotul de 300.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 Johnson & Johnson ...