Unde te poţi angaja acum la Lidl. Vezi posturile şi dacă te califici

Retailerul german Lidl face angajări la Bucureşti, Iernut (în judeţul Mureş) şi Zărneşti (în judeţul Braşov), în această perioadă. Citeşte într-un material ECONOMICA.NET lista posturilor cu care Lidl ofertează acum candidaţii şi află dacă răspunzi exigenţelor lor ca să fii selectat să performezi la Lidl.
Economica.net - mie, 20 feb. 2013, 22:11
Unde te poţi angaja acum la Lidl. Vezi posturile şi dacă te califici

La ce posturi vacante poţi aplica acum la Lidl

Lild angajează pe postul de şef adjunct de magazin la Zărneşti.
Candidatul potrivit pentru acest post e amabil, rezistent la stres, e un bun organizator, are pregătire profesională specifică acestei zone de activitate şi, preferabil, şi experienţă în domeniu.
Amănunte, aici.

Lidl mai recrutează omul potrivit pentru postul de şef grupă în cadrul departamentului Recepţie Mărfuri la Depozitul Logistic din Iernut.
Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe medii de operare PC, ai experienţă într-o poziţie similară, eşti flexibil, rezistent la stres şi corect.
Detalii despre acest loc de muncă găsiţi aici.

Tot la Depozitul din Iernut, Lidl angajează pe postul de şef de departament.
Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti rezistent la stres, eşti flexibil, dispus să munceşti la temperaturi scăzute, eşti comunicativ şi ai spirit de echipă.
De asemenea, angajatorii caută pentru acest post omul care are cunoştinţe de operare PC, de limba engleză şi, preferabil, şi de germană. Mai mult, sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în domeniu.
Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi aici.

Lidl angajează în Capitală un agent cumpărări.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, eşti corect, flexibil şi rezistent la stres, ai cunoştinţe avansate de germană, ştii să operezi un PC, ai gândire analitică şi eşti un bun comunicator.
Amănunte găsiţi aici.

Lidl recrutează la biroul central din Bucureşti pe postul de manager proiecte speciale construcţii şi facility management.
Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să îndeplinească următoarele criterii de eligibilitate: să fie absolvent al unei facultăţi Politehnice cu specializarea Construcţii Civile sau Instalaţii, mai trebuie să aibă experienţă relevantă pe şantiere sau în cadrul unui birou de proiectare. De asemenea, candidatul vânat de angajatori pentru acest post are foarte bune aptitudini de organizare şi planificare, abilităţi de comunicare, ştie să opereze un PC, are permis de conducere categoria B şi e dispus să călătorească în ţară.
Nu în ultimul rând, candidatul potrivit pentru acest post vorbeşte fluent limba germană sau engleză, e rezistent la stres şi are abilităţi manageriale.
Detalii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Budapesta are cel mai ieftin curent electric dintre toate capitalele statelor din Uniunea Europeană
Budapesta are cel mai ieftin curent electric dintre toate capitalele statelor din Uniunea Europeană
Gospodăriile din Budapesta au plătit în august cel mai scăzut preţ la energie electrică în rândul capitalelor din UE, a anunţat miercuri Autoritatea de reglementare în domeniul energiei şi......
ANOFM: 25.753 de locuri de muncă vacante sunt înregistrate la nivel național
ANOFM: 25.753 de locuri de muncă vacante sunt înregistrate la nivel național
Un număr de 25.753 de locuri de muncă erau disponibile la nivel naţional, miercuri, în evidenţele Agenţiei Naţionale ...
Comisia Europeană va sfătui statele membre cum sa-și protejeze cetățenii de scumpirea utilităților, fără ca să încalce reglementările UE
Comisia Europeană va sfătui statele membre cum sa-și protejeze cetățenii de scumpirea utilităților, fără ca să ...
Comisia Europeană elaborează orientări privind măsurile pe care le pot lua statele membre UE pentru a gestiona problema ...
Nicușor Dan susține că Primăria Capitalei are bani să suporte creșterea subvenției la căldură, dar că e posibil să nu poată să facă asta
Nicușor Dan susține că Primăria Capitalei are bani să suporte creșterea subvenției la căldură, dar că e posibil ...
Primarul general, Nicuşor Dan, a declarat că, dacă va creşte preţul gigacaloriei, sunt bani pentru majorarea subvenţiei, ...