Unde vor să se angajeze românii. Topul celor mai râvniţi angajatori

Când îşi aleg locul de muncă, românii se uită în primul rând la pachetele salariale, la reputaţia companiei în piaţă şi la programele de instruire folosite. Oracle este pe primul loc în preferinţele românilor.
Economica.net - sâm, 27 apr. 2013, 09:40
Unde vor să se angajeze românii. Topul celor mai râvniţi angajatori

Gigantul mondial Oracle este pe primul loc în lista preferinţelor românilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă, se arată într-un studiu realizat de compania de consultanţă Catalyst. Urmează Google şi Microsoft demopnstrându-se astfel predilecţia românilor pentru companiile care activează în sectorul IT.

Pe locul patru în topul celor mai doriţi angajatorn este o companie ce activează în domeniul automotive, respectiv Continental, în timp ce pe locul cinci este OMV Petrom.

Din sectorul bancar, singura companie prezentă în primele 10 clasate este BCR, în timp ce în produsele de larg consum se detaşează P&G şi Coca-Cola.

Companiile Oracle, Google, Microsoft, Continental, OMV Petrom, IBM, BCR, Orange, P&G sau Coca-Cola sunt companiile în care românii îşi doresc să lucreze pentru că oferă pachete salariale mari, au reputaţie bună în piaţă şi le oferă acces la programe de instruire, potrivit studiului.

Studiul a fost realizată online în perioada martie- aprili pe un eşantion de peste 8.700 de res­pondenţi din Bucureşti şi din ţară.

Te-ar mai putea interesa și
Magazinele nu se vor închide în weekend, a anunţat Ciolacu
Magazinele nu se vor închide în weekend, a anunţat Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în......
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe soare”
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe ...
Guvernul a adoptat Ordonanța pentru modificarea și completarea OUG 27/2022 prin care elimină taxa pe soare pentru prosumatori ...
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines leagă Clujul de Zurich începând de azi, 28 martie.
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două proiecte
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două ...
Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru ruta de mare viteză dintre Craiova şi Târgu Jiu (110,1 km), ...